Odeon World Travel i „Lepota i zdravlje“ vas vode u Grčku

by | 2 juna, 2017

Dok razmišljate o letovanju, mi ćemo vas obradovati upravo takvim poklonom. Prijatelji iz agencije Odeon World Travel spremili su aranžman za dve osobe, od 12. do 22. septembra (polupansion), na Halkidikiju. 

Da biste ga dobili, potrebno je da svoju najdražu fotografiju s letovanja pošaljete na mejl: [email protected]. Mi ćemo ih postavljati na FB profil “Lepote i zdravlja”, a učesnik čija fotografija  bude imala najviše lajkova osvojiće putovanje. Prijave su produžene do 15. juna!

**Učesnica koja je imala najviše lajkova je Mirjana Gasić. Čestitamo!***

Skijatos / Foto: Odeon PR

Verujem da ste već počeli da se prisećate divnih trenutaka na plažama, ali ćemo vas na trenutak prekinuti, da bismo vas upoznali sa jednom od vodećih turističkih agencija u Srbiji. Odeon World Travel ima devet prodajnih mesta (u Beogradu, Novom Sadu, Aranđelovcu i Velikoj Plani), a bavi se organizacijom i prodajom letnjih, zimskih, wellness & spa, city break aranžmana, kao i aranžmana za daleke i egzotične destinacije. Bavi se i organizacijom seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu, kao i prodajom domaćih i međunarodnih avio karata. Članica je YUTA-e i poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 5/2013.

Za predstojeću letnju sezonu 2017 agencija Odeon World Travel  izdvojila je sledeće destinacije iz njihove široke ponude aranžmana:

Rodos / Foto: Odeon PR

Rodos /11 i 12 dana avionom
Rodos je najveće ostrvo iz grupe Dodekaneza. Sa istočne stane zapljuskuje ga Mediteransko more, sa mirnim uvučenim uvalama i nepregledno dugim peščanim i šljunkovitim plažama, dok zapadnu obalu zapljuskuje Egej. U gradu Rodosu nalazi se najveći utvrđeni grad u Evropi, stari grad Rodos, riznica kulturno-istorijskog nasleđa i centar noćnog života i nezaboravnog provoda.

Krit /Hania, 11 i 12 dana avionom i Heraklion, 11 i 12 dana avionom
Krit je najveće grčko ostrvo, poznato i kao ostrvo sa najviše sunčanih dana. Obala duga preko 1.000 km pruža mogućnost kupanja u tirkiznom Kritskom moru i modro plavom Libijskom moru. Nasuprot plažama u centralnom delu ostrva uzdiže se planinski masiv sa prelepim kanjonima i dolinama. Od minojske palate Knosos, kolevke evropske civilizacije, preko živopisnih starih gradova sa autentičnom kulturom i kuhinjom, sigurni smo da ćete uživati u svakom danu provedenom na Kritu.

 

Limnos / Foto: Odeon PR

Limnos / 11 i 12 dana avionom
Limnos krase zaklonjeni zalivi, dugačke plaže i panorama vulkanskih stena ukrašena malim brdima i tradicionalnim selima sa živopisnim kamenim kućicama. Ostrvo obiluje voćnjacima od kojih stanovništvo pravi lokalne proizvode visokog kvaliteta i jedinstvenih ukusa, kao što je čuveno vino „Muskat sa Limnosa“. Ukusan med od majčine dušice i sveža jela od ribe su jedan od najvećih poklona prirode na Limnosu. Jedna od tajni ostrva Limnos je i „Ammothines“ pustinja, jedina pustinja u Evropi.

Skijatos / Autobus i avion 29.05. 14 dana i 11 i 12 dana avionom
Šumoviti Skijatos važi za mondensko ostrvo sa velikim brojem prelepih plaža kojih zvanično ima 66. Glavni grad ostrva, istoimenog naziva, je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Kao jedno od najpopularnijih grčkih ostrva Skijatos je idealna detsinacija kako za porodičan odmor, tako i za odmor parova i zabavu mladih.

Krf / Foto: Odeon PR

Krf / 11 i 12 dana avionom
Jedno od najlepših grčkih ostrva svakako je šumoviti Krf. Poznat je po kristalno čistom moru, luksuznim hotelima i lepim plažama. Krf predstavlja i spoj mnogih istorijskih znamenitosti. Tu je stari grad Krf sa tvrđavom, muzej „Srpska kuća“, a našim turistima posebno privlači pažnju ostrvo Vido koje ima poseban istorijski značaj i povezuje naš narod sa Krfom. Za najmlađe posetioce ostrva tu je jedan od najvećih akva parkova u Grčkoj sa mnogobrojnim toboganima i bazenima.

Samos /Foto: Odeon PR

Samos / 11 i 12 dana avionom
Samos je ostrvo koje će vas osvojiti i očarati prelepim plažama i biserno čistim morem, lepim uvalama i zalivima kao i aktivnim noćnim životom. Na Samosu još uvek nije prisutan masovni turizam u svom pravom obliku, tako da je ovo idealna destinacija za ljubitelje autentične Grčke, pravog Mediterana i netaknute prirode. Vino je glavni proizvod na ostrvu, a čuveno vino koje se pravi od lokalnog muskat grožđa poznato je odavnina i izvozi se u veliki broj zemalja širom sveta.

Zakintos /11 i 12 dana avionom i Autobus i avion 07.06. 13 dana
Zakintos predstavlja biser Jonskog mora nadaleko poznat po prelepim peščanim obalama,  plavom moru i magičnim zalascima sunca. Tokom letovanja na Zakintosu ne smete propustiti obilazak Plavih pećina, kao ni posetu najpoznatije plaže Navajo, pristupačnu samo sa mora, na kojoj se nalazi olupina broda po kojoj je dobila ime, a koja je ujedno i zaštitni znak ostrva. Letovanje na Zakitosu se preporučuje kako za porodice sa malom decom, tako i za mlade zbog raznosvrsnih sadržaja kao što su noćni život i žurke na plaži preko dana.

Osim toga u ponudi se nalaze aranžmani i za: Eviu, Kefaloniju, Halkidiki, Olimpsku regiju, Tasos i mnoge druge grčke destinacije.