Categories POKLONI I AKCIJE

Valentine’s special: Osvojite poklon za svoju lepšu polovinu!

Muškarci, znamo da nas čitate!:-) Ukoliko ste u nedoumici šta biste poklonili devojci ili supruzi  za Dan zaljubljenih, L&Z će vam pomoći. Donosimo vam veliki broj poklona kojima ćete je oboriti sa nogu! Najbrži čitaoci koji nam se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com(subject: Valentine’s  special) osvojiće poklon za svoju lepšu polovinu!

 

#1 Bvlgari Magnolia Sensuele parfem

Magnolija reprezentuje notu mirisa, mističnog cveta sa velikim laticama koje se uzdižu na gore kao da žele da dodirnu nebo. Jedinstven miris, toliko poseban da će svako zapamtiti prvi trenutak kada ga je pomirisao. Nezaboravna nota!

 

 

#2 Avon Eve Confidence i Avon Eve Alluring parfem

Eve Confidence parfem – blistav miris koga definišu mirisne note Plumerije kombinovane sa slasnom energijom crvenog voća i na mirisnoj bazi slatke vanile.

Eve Alluring parfem – Senzualan sastav ovog mirisa oblikovan je mirisnim notama Neroli cveta sa primamljivom eksplozijom crvenog voća, i mirisnom bazom kremastih šumskih nota i senzualnog mošusa- učiniće da romantično veče bude nezaboravno!

 

 

#3  Lindex veš za nju

Vreme je da obradujete  novim komadom veša sa nežnim i cvetnim detaljima!

 

Pročitajte i…Istaknite adute: Saznajte koji donji veš odgovara vašoj telesnoj građi!

 

Kliknite na sledeću stranicu….

5 komentara

  1. Koliko sam shvatio,mejlom smo trebali da se javimo-ja sam poslao mejl i nadam se da cu osvojiti jedan poklon kojim cu obradovati svoju dragu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA