Kako nositi perike: Najuspešniji primeri direktno od dama sa A liste!

by | 21 septembra, 2022
Kako nositi perike

Otkrivamo vam kako nositi perike, po uzoru na poznate dame. 

Od crvenog tepiha do Instagrama, perike su svuda. Izgleda da ih slavne ličnosti jednostavno obožavaju. Kylie Jenner čak ima celu sobu namenjenu ogromnoj kolekciji perika, različitih stilova, za različite namene.

Ne znamo za vas, ali mi nalazimo ogromnu radost u nagađanjima da li je slavna ličnost uredila svoju prirodnu kosu ili je stavila periku za taj dan. Od šarenih, ludih krojeva do onih koje je teško prepoznati, ovo su neki od najboljih trenutaka s perikom slavnih kojima smo bili svedoci.

Kako nositi perike

Kylie Jenner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair)


Prigrlivši periku višnja crvene boje s prugama i mikro resama koje su sad ultramoderne, Kylie je u potpunosti ispratila sve najnovije trendove, kako s bojom kose, tako i s frizurom.

Lizzo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)


Lizzo ili Khaleesi?! Pevačica  hita „About Damn Time” nam je dala još jedan uvid u njenu višestruku ličnost, a ovog puta sa ledenim platinastim momentom koji podseća na samu „Majku zmajeva“.

Kako nositi perike – Nicole Scherzinger


Pevačici sigurno ne smeta promena boje kose; često se dešava da promeni i više nijansi za samo nedelju dana. Naš najnoviji favorit? Ovo ledeno plavo- savršeno za zimu.

Millie Bobby Brown


Proslavila se lešnik- smeđom bojom kose, kao Jedanaest (Eleven) u seriji „Stranger Things). Ali nakon toga, videli smo je kako nosi barbi plavu periku, za svoj 18. rođendan. Mi pokrećemo peticiju da Millie zaista i pređe u plavuše!

Sabrina Carpenter

Njene plave šiške su vanvremenske, ali Sabrinanaizgled pokušava da se prebaci u duboku  brinetu(barem privremeno) i to za svoj najnoviji album. Umetnički radovi za njen singl „Fast Times“ pokazali su pevačicu u (ono što pretpostavljamo) tamnoj periki, ali svakako ne bismo imali ništa protiv toga da ovakvu boju učini trajnijom- odgovara joj.

Kako nositi perike- Dove Cameron

Jdna stvar je kristalno jasna: Dove Cameron izgleda sjajno sa kosom u boji šećerne vate. Kratki, šik krajevi rade i za nju;  nadamo se da koristi periku od lažnog vilinskog konca da testira kombinaciju kroja/boje pre nego što se stvarno odluči na ovakav korak.

Camila Cabello

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)


Pevačica „Havane” debitovala je sa upečatljivim novim izgledom kose, koji je 24-godišnjakinju transformisao u modernu vilu, zajedno sa opalescentnim tečnim svetlucavim senkom (naravno).

Ledeno platinasta kosa je ono što priželjkujemo u sezoni jesen/zima

Lilly Colins

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)


Ako je trebalo da pogledate dva puta da biste bili sigurni da je dama sa slike zaista Lilly- pridružite se klubu. Glumica je izgledala potpuno neprepoznatljivo dok je nosila vilenjačku ledenoplavu periku piksi kroja za snimanje naslovnice Elle UK . Da li se nadamo da ćemo je u budućnosti videti u sličnom stilu i nijansi? Naravno da se nadamo.

Bella Hadid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Ovo nije proslava Hadidinih nedavnih eskapada nošenja perika za Versace ( i njenih impresivnih kameleonskih kvalitet ), već pre učtiv zahtev za manekenku: molimo te, ošišaj se! Ako je neko stvoren za mikrorese sa tupim ivicama, onda je to ova žena!

Kako nositi perike- Selena Gomez

Muzički spot za pesmu „999“  praktično služi kao dilema sa kojom bi blistavom nijansom kose Gomez izgledala najmagičnije? Pevačica je pokazala perike (u nizu dužina i stilova) varijanti ombre boje žvakaće gume, sunčano žute i ombre boje od lavande do ljubičaste. Odgovor na gore pomenuto pitanje? Sve nijanse. Kada su opcije ovako dobre, pobednici se ne mogu izabrati.

Jamie McCarthy / Staff via Getty EntertaiinmentPresley Ann / Stringer via Getty Entertainment; Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment