Četiri praznična stila za svaku žurku

by | 8 decembra, 2011

Novogodišnja noć je jedinstvena i kao takva zahteva poseban izgled. Pogledajte četiri odlične odevne kombinacije koje su prikladne za svaku prazničnu žurku, od zabave na poslu do romantične večere. Izaberite stil koji vam se najviše dopada.

1. Klasična crna haljinica

 Krajnje pouzdana opcija iz godine u godinu je mala crna haljina. U ovoj kombinaciji možete ići na svaku žurku: od one u vašoj kancelariji do zabave porodičnog okupljanja. Uz nju nosite sako kontrasne boje, najbolje belu, zatim klasične crne visoke potpetice i nakit u nekoj jarkoj boji.

2. Kombinacija za izlazak u grad

 Za poglede divljenja na najboljim žurkama tokom praznika uvucite se u nešto svetlucavo, ukrašeno, nešto što će vam najbolje istaknuti sve vaše artibute. Obucite haljinu sa šljokicama i stavite jednako upadljive detalje kao što je neobična torbica i jakna od veštačkog krzna.

3. Formalna zabava

 Haljinu koju ćete obući za ovakvu novogodišnju zabavu možete nositi u sličnim prilikama tokom cele sezone. Ključ je u vanvremenskoj tkanini koja je naglašava vašu ženstvenost. U ovu kombinaciju uključite visoke poteptice, čipkani veo i elegantni ogrtač.

4. Jednostavana kombinacija

 Za kućnu žurku i opuštenu atmosferu sa prijateljima obucite haljinu jednostavnog kroja koju lako možete osvežiti zanimljivim asesoraima. Uz to možete nositi duboke čizme i nakit koji je veoma upečatljiv. To dodaje dozu stava.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.