Business Woman: Zorica Milošević, žena na čelu Studija NAMASTE, otkriva svoju zvezdu vodilju za uspeh

by | 19 novembra, 2022
Zorica Milošević

Kozmetičarka i specijalistkinja za anti-aging Zorica Milošević, vlasnica Studija Namaste, smatra da je prirodan izgled, koji se neguje u njenom studiju, imperativ lepote.

  • Da li ste dosad ostvarili sve što ste planirali u svom poslovanju od početka pokretanja Studija Namaste?

Zorica Milošević: Biti uspešan i dobar u svom poslu znači konstantno pomerati tačku cilja. Lepota kože moj je izazov. Istraživati, učiti i biti svestan da taj pojam nije limitiran godinama.

  • Jeste li na svom putu uspeha nailazili često na izazove i prepreke i kako ste ih savladavali s lakoćom ili teško?

Život sam po sebi privilegija je i izazov. Kada živiš ovim tempom kao ja, sigurno je teško, ali i pobede su slatke i lepe. Moj princip je da sve što započnem moram i da zavim, a prepreke savladam tako sto znam cilj.

  • Na koji ste segment svog rada najponosniji i zašto?

Ponosna sam na sebe i svoju inovativnost, život je izazov. Više stvari sam započela i završila s uspehom, jer za mene je svaki izazov u životu moj izbor. AT i veštačka inteligencija su deo mog života, ali nega kože i prirodna lepota su moj životni cilj.

  • Kojim pravilima ste se vodili od samog početka osnivanja privatnog biznisa, a koja su zaslužna za uspeh koji ste postigli?

Kada sam počinjala sopstveni biznis početkom devedesetih godina, bila je potrebna velika hrabrost. Izabrala sam teži put. Gradila sam svoj poslovni život na raznim poljima od programiranja videoigara, preko izdavaštva, menadžementa do lepote. Uvek sam verovala u kreativne ljude i njihovo znanje, pa sam zato s takvima i radila. I danas sam pri istom stavu bolje je raditi s nekim zato što to hoćete, nego zato što morate. Napominjem da dobra ideja menja svet.

  • Da li je u vašem studiju na neki način napravljena sinteza između istočnjačkog i zapadnjačkog pristupa negovanju?

Tako je, priroda je za mene svetinja, prirodan izgled i zdrav način života moj su zavet. Više puta sam bila na vrhovima Himalaja, kao i na Kilimandžaru na najteži način shvatila sam šta znači kada slušaš prirodu i poštuješ to što ona daje, te koliko možeš od nje da dobiješ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio Namaste (@studio_namaste)

>

Zorica Milošević: Ovo su moje lekcije

  • U današnjem brzom i stresnom životnom ritmu, šta je osnovna beauty nega koju bi svaka od nas trebalo sebi da priušti?

Redovna nega kože, čišćenje, hidriranje, masaža lica i tela trebalo bi da budu osnov za zdrav izgled.

  • Smatrate li da je dovoljno da žena izgleda negovano i lepo za svoje godine, ili da bi trebalo da se trudi da deluje i mlađe?

Dovoljno je da žena bude negovana i lepa za svoje godine. Ostvarena dama koja zna šta želi ne želi da bude ničija kopija. Redovnom negom i pravilnom ishranom postižemo više za svoj izgled, ali nemam ništa protiv ni minimalnih korekcija.

  • Koje su najčešći propusti kod žena, koji vode do bržeg starenja kože?

Najčešći propusti su odlaganje odlaska kod stučnih licakozmetičara i dermatologa. Takođe, tu su i pušenje, alkohol, preterano izlaganje suncu i neadekvatna nega kože. Brzi i instant tretmani nisu rešenje, ako želimo zdrav izgled kože.

  • Kakav biste savet dali nekom ko započinje posao sličan vašem?

Trudite se da budete originalni, inovativni i spremni na uspone i padove.

 

Na fotografiji se zahvaljujemo Zorici Milošević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.