Budoar fotošuting: Da li vas privlači ideja da napravite svoje erotske fotografije?

by | 15 septembra, 2023
budoar fotografija, erotska fotka

Možda ste sa vremena na vreme čule izraz budoar fotografija i zapitale se šta se iza toga krije. Umetničke, provokativne fotografije, na granici mašte i na granici ukusa idealna su uspomena za vas i vatreno iznenađenje za njega

Možda ste videli da se tu i tamo reklamira budoar fotografija. Ako niste upoznati sa izrazom, evo onog prihvaćenijeg – provokativne fotografije. One erotične, na granici ukusa, koje balansiraju između erotike i umetnosti.

Šta je budoar fotografija?

Ovo je veoma specifična vrsta fotografije koja se fokusira na vašu seksualnost. To nije isto što i snimanje golih slika – na ovim fotografijama ste obučeni u nešto seksi. Najčešće imate donji veš ili se pokrivate samo ćebadima ili čaršavima. Boudoar fotografija je seksi. Vruća je i intimna. Najčešće se ove vrste fotografija prave kao intiman poklon za supruga ili momka.

Erotske fotografije nisu vulgarne, ali su izuzetno erotizovane. Na njima se čak ne mora pokazivati ni celo vaše telo. Budoar fotografije mogu da se naprave čak i kao portret a da opet šalju vrlo intimnu i vrlo erotsku poruku. Dakle, to što se nećete skinuti i to što će vam telo biti pokriveno ne znači da se nećete ogoliti i da vam neće trebati hrabrosti.

Ako se lomite: Zašto treba da uradite provokativne fotografije?

Ako razmišljate o tome da li treba da uradite svoju provokativnu foto sesiju,  evo spiska koji će vam olakšati donošenje odluke.

1. To je odličan poklon za vašeg muža/dečka

Nema mnogo toga što vaš muškarac voli više od toga da vas vidi polugolu i  doteranu, zar ne? Ne morate da brinete da mu se poklon neće svideti, jer budimo iskreni, svaki muškarac treba da bude opsednut svojom partnerkom. I ne morate da trošite mnogo vremena, truda ili novca na to!

 

 

 

2. To je odličan način da proslavite prekretnicu

Bilo da je u pitanju vaša godišnjica, rođendan ili bilo koja druga proslava, fotografisanje budoara je veliko iznenađenje za vašeg muškarca. To je način da začinite stvari, i ne morate da idete u isti restoran i radite iste stvari koje uvek radite svake godine.

3. Zato što voliš sebe

Nemate muškarca? Nema problema. Možete to učiniti za sebe.  Podići će vam samopouzdanje i podsetiti vas da možete biti seksi i neverovatni kao i svi modeli donjeg veša koje vidite na reklamama i bilbordima.

Kako da izaberete fotografa za provokativne fotografije?

Kada birate fotografa pred kojim ćete se prikazati u ovom erotskom izdanju, birajte nekoga  ko deli vaše vrednosti i na nju se možete osloniti da će vam pomoći na vašem putu samootkrivanja. Pogledajte njihovu veb stranicu i pročitajte recenzije. Bilo bi odlično da dobijete lične, iskustvene preporuke.

Erotska fotografija je intimno iskustvo, tako da morate da razmislite da li će pol vašeg fotografa uticati na to kako se osećate. Da li biste se osećali prijatnije sa ženom? Možda vama to nije važno, ali svako ima pravo na svoje dileme.

Pogledajte portfolio fotografa i društvene mreže da vidite kako uređuju svoje fotografije, kakvu šminku ili odeću nose njihovi klijenti ili koje poze njihovi klijenti obično prave. Veoma je važno da odaberete fotografa čija je estetika i ličnost u skladu sa vašom.

Šta da nosite na budoar fotografisanju?

To je već stvar vaše želje. Možete da ne nosite ništa i da budete pokriveni nekim zastorom, čaršafom, delom scenografije…

Sa druge strane, možete odabrati veš u kome se osećate seksi i moćno. To može biti dobar komplet donjeg veša, saten, svila, spavaćica, kombinezon… a može biti i seksi kostim koji se inače libite da isprobate. Budoar fotografija treba u vama da probudi nekog novog – pustite tu osobu da izviri napolje.

lekcej/istock/gettyimagesplus