Donji veš u kome plus size žene izgledaju seksi i moćno!

by | 10 septembra, 2023
donji veš za plus size

Tajna sjajnog donjeg veša nije samo u tome da izgledate kao milion dolara; trebalo bi da se i osećate tako. A ovo je donji veš u kome će se plus size žene osećati moćno!

Stvar je u tome što nije uvek najlakši zadatak kupovina zavodljivog donjeg veša, ako imate upadljive obline ili ste na bilo koji način iznad/ispod proseka. Donje rublje za veće veličine obično znači da ste svedene na  bež, crno ili sivo donje rublje. A modeli? Seksi su koliko i oni iz fioke vaše bake.

Srećom, prodavci su iskoristili snagu plus size i body positivity programa, pa se napokon nešto menja i u svetu žena sa oblinama! Uz malo volje zaista možete da nađete donji veš u kojem ćete izgledati seksi i moćno. I to ne samo vašem partneru nego – svima1

Šta je to plus size donji veš?

Vrlo često čak i žene koje nose c korpe ili one koje nose gaćice 42 imaju poteškoće da nađu modele koji im odgovaraju ili im stoje zaista dobro – pružaju podršku, rade posao, a elegantni su i seksi. Ipak, to još uvek ne znači da vam treba plus size donji veš. Po nekoj optoj klasifikaciji, plus size donji veš je: veličina D i većih korpi, a u slučaju gaćica iznad 46-ice.

Pravila za izbor dobrog donjeg veša za žene sa oblinama

Kako izabrati dobar plus size grudnjak?

Donji deo treba da stoji u ravni sa vašim grudima, vaše grudi treba da se u potpunosti staju u žice, bez prelivanja. Ako su korpe prevelike, ni to nije dobro.
Donja traka treba da stoji ravno oko vaših leđa, ne sme da se podiže. Ako se podiže – treba vam manji obim, a veće korpe.
Bretele moraju biti udobno smeštene na sredini vaših ramena i  ne smeju se utiskivati u kožu. Za odlično pristajanje, središnji prednji deo treba da stoji u ravni sa vašim grudima, sa korpama koje potpuno pokrivaju i podržavaju vaše grudi.

Donji veš za plus size žene: Modeli u kojima izgledate moćno

Slip spavaćice

Providni slip koji ima odličan grudnjak sa podrškom je nešto kao stvoreno za vas. Prekriva obline i delove koji vas možda čine nesigurnim u pogledu svog izgleda, a privlači pogled na vaše bujne grudi koje uz  malo podršle izgledaju fenomenalno.

Korset

Sa ili bez haltera, korset je idealno rešenje za plus size žene. On daje podršku u području oko stomaka, stvara iluziju struka. U njemu žene izgledaju kao da su građe peščanog sata, a zna se da je to tip građe koji muškarci smatraju najseksipilnijim. Uostalom, pogledajte:

Bodi od čipke i likre

Možda vam se čini da nešto što je potpuno pripijeno uz vaš torzo nikako ne ide sa oblinama ili stomačićem, ali tu ste pogrešile! Danas u ponudi modeli koji savršeno stoje krupnijim ženama.

Recimo: bodi kojem je gornji deo od čipke, a donji od likre tako da služi kao steznik. Ili čipkani bodi sa satenskom suknjicom. Ili jednostavno, bodi koji podupire grudi. Samo pustite mašti na volju.

Kombinezon

Ne podcenjujte snagu elegantnog kombinezona! Ne pričamo o komadima iz tridesetih godina prošlog veka več o trendi kombinacijama svile, satena i boja kako biste izgledale seksi i  moćno!

Grudnjak sa podrškom i visoke gaćice

Setite se samo zvezda iz zlatnog doba Holivuda – sve one su imale bujne grudi, široke kukove i meke nabore oko stomačića. I u čemu su najbolje izgledale? Ako izaberete pravi grudnjak sa podrškom, vaša figura će se potpuno transformisati u ovakvom donjem vešu. Još ako izaberete tange il brazil…

Brian Ach, Frazer Harrison/GettyImages