Filmovi za odrasle nas uče pogrešno! 6 tehnika u krevetu koje bi trebalo da izbegnete

by | 5 avgusta, 2022
filnmovi za odrasle, tehnike

Filmovi za odrasle bude u nama želju da budemo strastveniji.Ali u potrazi za seksi iznenađenjem, može vam se dogoditi da pokupite neke pogrešne trikove.

Filmovi za odrasle jesu izvor uzbuđenja, ali oni su ipak plod mašte, produkcije i nerealnih očekivanja. Kada iz njih pokušate da preuzmete određene tehnike, može vam se dogoditi da budete krajnje razočarani rezultatom. Zato – pažljivo.

Filmovi za odrasle i pogrešna percepcija seksa

Vizuelni kontakt

Vizuelni kontakt je odlična stvar, ali u umerenoj količni. Filmovi za odrasle nameću sliku da je gledanje u oči tokom odnosa izuzetno uzbudljivo. Ali, ovo je trik profesionalaca koji se koristi da bi gledaoca uvukli u radnju i stvorili mu iluziju da i sam učestvuje u onome što gleda.

U stvarnosti, partnere koji vode ljubav ne deli kamera. Prodoran pogled u trenutku kada ste radnjivi, kada se otvarate svom partneru, može da se doživi kao pretnja. Zato, koristite kontakt očima, ali pratite kako vaš partner na to reaguje.

Filmovi za odrasle- Grebanje noktima

Ko nije gledao kultne filmove u kojima glavni glumac završava sa tim seksi ogrebotinama na leđima nakon burne noći? Michael Douglas je karijeru izgradio na ovakvim scenama! Ali, u realnosti, ogrebotine uopšte nisu zavodljive. One su bolne, dugo zarastaju i izazivaju neprijatnost tokom dana.

Zato, kada rešite da koristite nokte, koristite ih tako da izazovete senzaciju, ali ne i da probijete kožu ili povredite partnera. Uopšteno govoreći, pre ujedanja, grebanja i nanošenja bilo kakvog fizičkog bola osobi, potrebno je sa njim razgovarati o svojim seksualnim preferencijama i njegovim granicama.

Vlažnost  je ključ za uživanje

U erotskom bioskopu sva kozmetika se najčešće ostavlja iza kulisa. Sve se, naizgled, odvija bez ikakve pomoći, nakon samo nekoliko pogleda.

U stvarnosti, postoji ogroman broj lubrikanata i gelova koji će svaku vrstu seksa učiniti prijatnijim. I to ne samo za ženu, nego i za muškarca. Na ovaj način uključeno je više nervnih završetaka u celu igru i samim tim je prijatnost veća. Sa druge strane, nedostatak vlafe može dovesti do raznih incidenata i bolnih situacija, kao i do pucanja kondoma.

Odeća može biti prepreka

Sama ideja da vi, podlegli strasti, niste imali vremena da se potpuno oslobodite odeće, jeste lepa. Delimična golotinja uzbuđuje maštu. Spontanost u seksu može ga učiniti raznovrsnijim.

Ali ponekad dodatna odeća samo stane na put, izazove neudobnost, ograniči vam pokrete i izazove nelagodnost tokom seksa.

Filmovi za odrasle- Ne precenjujte svoje sposobnosti

Glumice u erotskim filmovima su izuzetno vešte u oralnom seksu, a često i veoma agresivne. Imitirati ih baš i nije poželjno. Naravno, sve se da naučiti, ali pokušaj da naučite novu tehniku direktno na partneru nosi određeni rizik.

Osim toga, da biste ugodili čoveku, nije neophodno imati nikakve natprirodne sposobnosti. Mnogo važnija od bilo koje tehnike je sposobnost da osetite partnera i pročitate njegovu reakciju na vaša milovanja.

Ne simulirajte

Film za odrasle je scenska produkcija u kojoj glumice glume. Ono što vidite na ekranu nisu prave emocije, tako da ne treba slepo imitirati ponašanje devojaka iz erotskih filmova. Preterano glasni jauci i simulirani grčevi mogu izgledati lažno.

Vaš muškarac vas želi i stoga želi da vidi vaše iskrene emocije. Ne suzdržavajte se, prepustite se svojim osećanjima. Ali ne radite ništa namerno, to samo odbija. Da biste postigli seksualno zadovoljstvo, morate biti iskreni sa svojim partnerom.

Lepota i zdravljend300/gettyimagesplus