Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. avgust: Vreme za nove ljubavi!

by | 5 avgusta, 2022
ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. avgust

Horoskop za 6. i 7. avgust Vodolijama i Bikovima je pravo vreme za  novu ljubav, a vama?

Ljubavni vikend horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je vreme kada ćete početi dublje da analizirate odnose i možda ćete poželeti da promenite svoj status.  Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. One u braku čekaju ljubavna iskušenja.

Horoskop za 6. i 7. avgust: BIK

Ako ste u dugoj vezi bićete prilično napeti, pod pritiskom i lako ćete se ljutiti na partnera. Nema razloga, planete su na vašoj strani i sve je u vašim rukama. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati i pomislićete da ste pragu  emotivne, strasne i intelektualne veze. Ne očekujte nerelano: nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

BLIZANCI

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Na sreću, neće dugo trajati i vrlo brzo bićete opet zadovoljni svojim emotivnim životom. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće.

RAK

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Veoma ste rastrzani između potrebe da se dopadnete ljudima i da nađete mir sa samim sobom i to se oseti i u vašoj energiji, kao i u vašem ponašanju. Pomirite se sa sobom i emotivne veze će postati lakše.

Horoskop za 6. i 7. avgust: LAV

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

DEVICA

Za Device je na polju ljubavi sve u redu. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Ako ste sami, obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

VAGA

U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. Vrlo ste energični, ali i površni u odnosu sa partnerom i stalno priželjkujete neke promene. Opustite se i mnogo ćete više uživati sa svojim sadašnjim partnerom. Ako ste singl,  mladi i slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

Horoskop za 6. i 7. avgust: ŠKORPIJA

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti “lošim” putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja, će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

STRELAC

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

JARAC

Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi.

Horoskop za 6. i 7. avgust VODOLIJA

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite ibivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

RIBE

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Lepota i zdravljepeopleimages/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.