8 znakova da ga privlačite: Šta odaje zaljubljenog muškarca

by | 31 avgusta, 2023
8 znakova da ga privlačite

Svideo ti se neki frajer i muči te pitanje da li se i ti njemu sviđaš? Dobra vest je da postoji način da to sa sigurnošću utvrdite. Otkrivamo 8 znakova da ga privlačite.

8 znakova da ga privlačite: Šta ga odaje

1. Uzvraća istom merom

Kada flertujete s njima…da li vam uzvraća? Da li se čini da bi razgovor mogao da traje danima? Ovo su samo neki od brojnih znakova reciprociteta, koji, prema mišljenju stručnjaka, označava međusobnu privlačnost.

2. Gleda vas

Oči su ogledalo duše. Dakle, ako želite da znate da li privlačite određenog muškarca, obratite pažnju na njegove oči. Možda je u početku stidljiv. Ali ako vas pogleda, pa skrene pogled, a zatim se osvrne, to je znak da mu se sviđate. Kako vreme bude odmicalo, gledaće vas mnogo duže!

Savet: Ako ste u prilici da ga izbliza pogledate u oči, obratite pažnju na njegove zenice. Ako se šire, to znači da mu se dopadate.

3. Pocrveni kad vas vidi

Ako mu se obrazi zarumene kad ga pogledate, možete biti sigurni da ga privlačite. Samosvest da ste fizički privučeni drugom osobom, tera vas da pocrvenite jer se aktivira osećanje “stida”. Mislite da ste “uhvaćeni” u očima drugih.

4. Iskreno se smeju

Ako želite da budete 100% sigurni da im se sviđate, onda morate da posmatrate njihov osmeh. Da li se smeju lažno ili od srca. Žensko ste – sigurno ćete znati da napravite razliku.

5. Redovno se javlja

Ako nijedan dan ne prođe, a da vam se on ne javi (poruka ili poziv), onda je to siguran znak da mu se sviđate. Istinski zainteresovan muškarac neće sedeti skrštenih ruku…

6. Uznemiri se kad mu se približite

Sviđate mu se – zato se uznemireni kad god ste u blizini. Anksioznost može proizaći iz njegove brige o tome kako izgleda. Želi da ostavi veoma dobar utisak i to može stvoriti veliki pritisak. A postoji i strah od odbacivanja. Dakle, ako se vrpolji i ne zna šta će sa sobom dok je u vašoj blizini, ohrabrite ga…

7. Menja mu se glas kad razgovara s vama

Primetite kako se njihov glas naizgled menja kada razgovaraju sa vama? Sviđate mu se, zato to radi! Kod muškaraca ćete primetiti dublji glas – onaj koji ih čini dominantnijim. Što se tiče žena, to je piskaviji, visoki glas. Bilo da je to podsvesno ili namerno, osoba menja ton svog glasa jer želi da se izdvoji iz gomile kako bi uhvatila vaše oko – ili vaše uho, u ovom slučaju.

8. Naginje se ka vama

Da li se naginje ka vama – ili pokušava da vam se približi kad god razgovarate? To je znak uzajamne privlačnosti, kažu stručnjaci. Naginjanje ka sagovorniku obično ukazuje na interesovanje ili uzbuđenje.

Stalno šalje poruke a izbegava susret: Zašto muškarci to rade

 

Bobex-73/gettyimages.co.uk