Bez stida molimo! Neprijatnosti u seksu koje se dešavaju svima

by | 18 maja, 2023
neprijatnosti u seksu

Svako je makar jednom iskusio neprijatnosti u seksu. Ali ne smemo dozvoliti da nam to pokvari užitak.

Teško je predvideti šta bi moglo poći po zlu. Pre ili kasnije, svako napravi nekoliko pogrešnih koraka i ima nezgodnih situacija u svom intimnom životu, pa vi i vaš partner niste izuzetak. Ipak, važno je znati da se većina tih neprijatnosti događa svima i da imate samo nekoliko sekundi da sve popravite.

Neprijatnosti u seksu

Iznenadni gosti

Cimerka koja se pre vremena vratila iz bioskopa ili majka koja je iznenada stigla iz drugog grada uništava sve nade za nastavak i prisnost trenutka. Spontani seks ima svoje prednosti, ali na njega treba da se odlučite tek kada ste sigurni da vas niko neće uznemiravati. U krajnjem slučaju, uverite se da su vrata sobe zaključana. Ovo će vam dati vremena za oblačenje.

Čudni zvukovi tela

Bilo koji neprijatni zvuci koje vaša tela ispuštaju mogu vas izbaciti iz raspoloženja ako to ne prihvatite sa dozom humora. Nemoguće je potpuno isključiti takvu situaciju, jer fiziologiju ne možete uvek kontrolisati.

Najbolje što možete da uradite je da prihvatite svoje telo i sagledate ove pojave mirno, ne obraćajući pažnju na njih. I partner bi trebalo da se prema tome odnosi sa razumevanjem. U suprotnom, razmislite da li vam zaista odgovara.

Neprijatnosti u seksu- izgovaranje pogrešnog imena

Ovo je jedna od najčešćih neprijatnosti, posebno sa novim partnerom. Takav previd može koštati ne samo prekida seksa, već i odnosa uopšte, jer se neće svaki muškarac odnositi prema tome sa razumevanjem.

Ako shvatite da još uvek razmišljate o prethodnom momku, pokušajte da sredite svoja osećanja i budite oprezni u komunikaciji sa novim ljubavnikom.

Koliko seksa vam je potrebno da biste bili zdravi?

 

Loša zvučna izolacija

Teško je opustiti se i podesiti se na pravo raspoloženje ako čujete komentare komšija iza zida ili glasnu muziku koja kvari trenutak. Samo privatna kuća može u potpunosti eliminisati neugodnu situaciju, međutim, u stanu se mogu preduzeti i mere kako komšije ne bi postale nesvesni slušaoci vašeg romantičnog sastanka.

Kontrolišite se tokom procesa, uverite se da komšije nisu kod kuće ili izaberite vreme kada možete da pojačate muziku – pronađite opciju koja je najugodnija za oboje.

Neprijatnosti u seksu i kućni ljubimci

Često kućni ljubimci vole da gledaju, posebno mačke, koje pokrete delova tela i odeću uzimaju kao pozivnicu za igru. Odvedite svoje ljubimce u drugu sobu unapred, posebno ako ste vi i vaš partner odnedavno zajedno i još uvek se osećate neprijatno.

“Ne tamo”

Ponekad, u naletu strasti, muškarac može pogrešiti i promašiti, što vam verovatno neće pružiti zadovoljstvo. Izaberite položaje koji minimiziraju ovaj rizik ili nežno obuzdajte i vodite svog partnera.

Lepota i zdravljePKpix/iStock/Getty Images Plus via Getty Images