Dnevni horoskop za 19. maj: Mlad Mesec u Biku donosi novi početak

Dnevni horoskop za 19. maj:  Mlad Mesec u Biku nekim znakovima donosi novi početak. Neki će sada započeti projekte čiji rezultati će tek kasnije biti vidljivi.

by | 18 maja, 2023
Dnevni horoskop za 19. maj

 

Dnevni horoskop za 19. maj:  Mlad Mesec u Biku donosi novi početak. Neki će sada započeti projekte čiji rezultati će tek kasnije biti vidljivi.

Dnevni horoskop za 19. maj

Ovan

Mlad Mesec u znaku Bika daje snagu vašoj drugoj kući karijere, novca i luksuza. Potražite načine na koje možete uštedeti, a da sebe ne lišite nikakvog zadovoljstva. Otvaraju vam se neki novi vidici i postoji mogućnost da ćete početi veoma da cenite one kompanije koje poštuju etičke principe. Predstoji vam unapređeje ili neka primamljiva ponuda za posao.

Bik

Mlad Mesec u Biku osvežava vaš emocionalni izvor. Vreme je da ostavite bolne situacije iza sebe i da sagledate šta ste sve naučili iz njih. Nekim emotivnim vezama može doći kraj, a na nekim frontovima možda bi moglo doći i do primirja. Sastavite listu želja za naredni period i potrudite se da ostvarite sve do sledećeg punog Meseca u Biku!

Dnevni horoskop za 19. maj: Blizanci

Napravite kratku pauzu i dobro udahnite. Mlad Mesec u Biku daje energiju vašoj dvanaestoj kući zatvaranja. Mlad Mesec predstavlja novi početak, ali dvanaesta kuća vlada krajevima, tako da ste trenutno u malo zbunjujućoj situaciji. Ponekad je zatvaranje jednih vrata zapravo pristup drugim. Nežno pustite stare stvari i uskočite u nešto novo.

Rak

Vi želite da učinite svet boljim mmestom. Mlad Mesec u Biku sleće u vašu humanitarnu jedanaesu kuću  i budi vašeg unutrašnjeg idealistu. Volontiranje ili društveno korisni projekat može biti odličan način da spoznate sebe ali i da upoznate mnogo novih ljudi. Može vas očekivati zanimljiv poslovni sastanak na kome ćete se dogovoriti oko novog poslovnog projekta.

Lav

Mlad Mesec u Biku osvetljava vašu desetu kuću kariere, strukture i dugoročnih ambicija. Naredne dve nedelje mogu vam doneti primamljivu ponudu za posao ili projekat koji će vam pomoći da učvrstite svoju reputaciju. Ciljajte na sporiji, ali stabilniji uspon.

Beat koji zvoni: Šta se desi kada Converse spoji Konstraktu sa dva mlada repera?

Dnevni horoskop za 19. maj: Devica

Žudite za lutanjem više nego ikada uz mladi Mesec u Biku u vašoj devetoj kući koja se kreće. Postoji tako mnogo prostora za istraživanje novih i udaljenih mesta. Stavite ružičaste naočare. Mladi Mesec vam vraća optimizam i daje hrabrost da krenete u novom smeru. Započnite nove avanture i verujte u sebe.

Vaga

Danas je jedini mlad Mesec u Biku u 2023. godini u vašoj osmoj kući. On će vam pomoći da teške situacije pretvorite u veoma korisne. To se možda neće dogoditi tokom noći, ali ako počnete na vreme da razmišljate o svojim mogućnstima, brzo ćete videti rezultate. Mladi Mesec može vas inspirisati da kupite ili prodate nekretnine i pronađete način da zaradite pasivni prihod.

Škorpija

Vi ste stvoreni za timski rad i rad u paru, a mlad Mesec u Biku i vaša partnerska kuća se sada slažu sa tim. Bilo da je reč o poslu ili emotivnoj vezi, udruživanje sa nekim vas može odvesti daleko u narednih nekoliko meseci. Ovaj mlad Mesec pomoći će vam da pronađete inspiraciju za predstojeći period, kako u romantičnoj sferi, tako i u poslovnoj.

Dnevni horoskop za 19. majStrelac

Mlad Mesec u Biku pokreće vašu šestomesečnu wellness misiju. Bez obzira na to da li ste u formi ili ne, ovo je vreme kad možete započeti sve iznova. Postavite sebi ciljeve kojima možete upravljati i izbegabajte modere dijete ili kažnjavajuće vežbe. Napravite nekoliko malih dnevnih promena i izgraite navike koje će postati deo vašeg načina života.

Jarac

Mlad Mesec u Biku u vašoj petoj kućo strasti, samoizražavanja i plodnosti učiniće da danas u vašem domu vlada romantika. Postavite jasne namere za svoj ljubavni život i gledajte kako se razvijaju u narednih šest meseci. Mogući su veliki životni koraci poput prosidbe ili trudnoće.

Vodolija

Stvari u kući zahtevaju vašu pažnju zahvaljujući današnjem mladom Mesecu u Biku i vašoj četvrtoj kući porodice. Mladi Meseci donose nove početke, pa okrenite listu stranicu i provvedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Tokom čitavog dana bićete vrlo emotivni, brinućete i o sebi i o svojim bližnjima. Ovaj mlad Mesec može izazvati selidbu ili projekat uređenja doma.

Dnevni horoskop za 19. maj: Ribe

Mlad Mesec u Biku ulazi u vašu treću kuću komunikacije i izoštrava vaš dar brbljanja. Imate li neku poruku ili talenat koji želite da podelite sa drugima. Pisanje, podučavanje, blogovanje – nije bitan medij dokle god imate ideje koje se sviđaju vašoj publici. Razgovor sa bliskom osobom mogao bi vas inspirisati da ostvarite veoma važnu saradnju u narednom periodu.

Jovana JevtićViewApart/ Getty Images Plus