6 rasprava u kojima žena uvek „pobeđuje“

by | 13 maja, 2016

Retko kad muškarac uspe da „pobedi“ ženu kada su u pitanju rasprave…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Ne postoji veza ili brak u kojem se makar jedanput parovi nisu posvađali. o se dešava jer nismo svi isti, imamo različita razmišljanja i drugačije percipiramo ton glasa kada mislimo da je naš partner ljut ili nervozan (a u stvari nije). Tada nastaju manje ili veće rasprave koje su sasvim normalne i posle kojih se brzo pomirimo. Ali, postoje i one u kojima svaki put muškarac izvuče deblji kraj…

1. Fotografije sa bivšom devojkom

Kada se ova situacija desi, jedino što preostaje muškarcu jeste da ćuti, izvini se i baci slike ili ih izbriše. Nema nikakvog opravdanja, jer sve što kaže – biće iskorišćeno protiv njega.

Pročitajte i… Kako se svađaju horoskopski znakovi?

2. Uhvaćen na „delu“

Ovo se može nazvati čudna situacija… Uhvatili ste dragog kako gleda filmove za odrasle. Vi ćete ga pitati da li on to stvarno gleda ili vam se ipak „učinilo“, a on će se verovatno zbuniti. Dalje ostaje opet izvinjavanje, a možda i različita opravdanja koja može da smisli…

U kojim još prepirkama žene uvek „pobeđuju“ pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Kilaža

Sve dame su osetljive na kilažu i gojenje i nije nimalo prijatno kada vam bilo ko, a kamoli vaš dragi kaže da ste se ugojili. A ako ga pitate da li jeste – bolje je da malo ulepša istinu ili da je prećuti. Ili da vam je kaže, ali da vi ostanete smireni i da se bacite na posao – ukoliko vam to smeta.

Pročitajte i… Budite pametni čak i kad se svađate!

4. Odmeravanje drugih

Ovde pravdanje i branjenje nema ulogu, jer mi ništa nećemo čuti. Svaka izgovorena reč je nebitna, a mi ćemo mu to zasigurno dugo pamtiti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

5. Gledanje filmova

Verovatno ste nekada bile u tom periodu kada vam se sve živo gleda sa njim. Ipak, iako ste vi gledali sve njegove „muške“ akcione filmove, on nikako da sedne sa vama i pogleda neku romantičnu komediju ili pravi romantični film… Kada ga pitate zašto je to tako, može samo da vas gleda i da na kraju prihvati vaš poziv.

Pročitajte i… Uputstvo za upotrebu: Naučite da se svađate sa partnerom

6. Mobilni telefon

Nekada je znatiželja mnogo veća nego što možete da je iskontrolišete i uzele ste njegov telefon. Videle ste svašta nešto, a pola toga su neke stvari koje vam se uopšte ne sviđaju. Naravno da ste mu to prebacili, ali on opet (kao i u situaciji iznad) ćuti. Može samo da obriše sve što se vama ne sviđa i da se izvini.

Da li ste se pronašle u nekoj od ovih situacija i kako vi rešavate ovakve ili slične raspravice?

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.