Muškarac koji hoće da se ženi: Šta ga odaje

by | 26 avgusta, 2023
Muškarac koji hoće da se ženi

Kako prepoznati da je ispred vas muškarac koji hoće da se ženi? U svetu zabavljanja može biti teško otkriti prave namere muškarca.

Da li on traži nešto ležerno, ili želi da se skrasi i obaveže? Teško je reći! Ali, kada ozbiljno traži partnerku za brak, postoje signali koji će odati njegove namere. Dakle, ako sumnjate u muškarca s kojim izlazite, do kraja ovog članka ćete znati da li je vreme da krenete dalje ili da počnete da kupujete venčanicu.

Kako prepoznati da je ispred vas muškarac koji hoće da se ženi

Jasan je o svojim namerama

Prvi znak da vaš muškarac misli na brak je ako tako kaže! Umesto da vam daje nejasne odgovore o tome kako zamišlja svoju budućnost, on će biti iskren – izlazi da pronađe onu pravu. Ali ovde je važno videti da li su njegovi postupci u skladu s njegovim rečima. Ako kaže da traži svoju buduću ženu, ali nastavlja da izlazi s više drugih žena i partija svake noći, može biti da govori samo ono što želite da čujete. 

Ulaže u vašu budućnost

Još jedan znak da muškarac izlazi zbog braka je ako aktivno ulaže u vašu budućnost. Jednostavno rečeno: Želi da vidi kako napredujete u karijeri, podržava i ohrabruje vas da postignete svoje ciljeve! Čovek koji želi da izgradi zajednički život, jednog dana ima porodicu i skrasi se, potrudiće se da sa vama razgovara o budućim planovima.

Uvodi vas u svoj uži krug

Jeste li upoznali njegovu mamu? Njegove najbolje prijatelje i braću i sestre? Ako je tako, postoji velika šansa da muškarac s kojim izlazite ima ozbiljne namere… Muškarci uglavnom ne upoznaju svoje voljene s devojkom osim ako nemaju ozbiljne namere. Uvodeći vas u njegov uži krug, on pokušava da proceni koliko se dobro slažete s njegovim najbližima i, naravno, želi da zna šta oni misle o vama! Radi u oba smera… Isto tako, želeće da upozna vaše prijatelje i članove porodice.

Dosledan je

Još jedan znak da muškarac izlazi zbog braka je ako je dosledan… To znači da se njegovo ponašanje ne menja iz dana u dan. On je ljubazan, brižan i pun poštovanja, bez obzira na spoljne turbulencije i stresove u svakodnevnom životu. Drugim rečima – on radi ono što kaže da hoće i uvek se pojavi za vas! Ovo pokazuje muškarca koji je posvećen, nekoga ko vašu vezu shvata ozbiljno. Možda vas neće zaprositi baš sutra, ali možete biti sigurni da mu je to na umu!

Govori o “mi”, a ne o “ja”

Nema ničeg goreg od zabavljanja sa nekim samo da biste ih čuli kako stalno govore o sebi – kao da niste deo jednačine. Dakle, kada muškarac pređe sa “moje” na “naše” i “ja” na “mi” – on vas već zamišlja kao svoju buduću suprugu. Istina je da to može izgledati kao mala stvar, ali pokazuje veliku promenu u njegovom načinu razmišljanja. On više ne misli samo na sebe, sada vas vidi kao tim.

Kako se ponašaju emocionalno nezreli muškarci

 

nd3000/gettyimages.co.uk