Neće mu ni pasti na pamet: Pravi muškarac nikada neće tražiti od vas ovih 10 stvari

by | 5 septembra, 2017

Prepoznajte da li pored sebe imate pravog partnera koji zaslužuje svu vašu pažnju…

Foto: Thinkstock

Da pređete preko izliva besaVaš partner nema pravo da traži od vas da prihvatite njegovu ljutnju i nervozu samo zato što je imao težak dan ili je pod stresom. Pravi muškarc će se truditi da ne upoznate ovu njegovu stranu i bes će skocentrisati na pravo mesto, a ne na vas.

Da glasate za istog kandidata ili stranku

Politički izbori su lična stvar i vaš partner nikada ne bi trebao da traži od vas da ga javno podržite u političkim stavovima s kojima se ne slažete.

Da minimalizujete vaša postignuća

Ljubomora je prilično česta u ljubavnim vezama, ali tražiti da minimalizujete svoje uspehe kako bi do izražaja došli njegovi je zaista neprimereno. Ako postanete inferiorna verzija sebe, to vama neće doneti radost, a vašem partneru neće pomoći da zadovolji ego.

Pročitajte i… Ne mešajte ljubav i ljubomoru: Upozoravajući znakovi da imate posla s frajerom koji želi da vas kontroliše

Da prestanete da plačete

Partner nema pravo od vas da zahteva da ne pričate o svojim osećanjima. Zadržavati stvari u sebi je toksično, a razgovor o problemu pomaže da se dođe do korena problema.

Da mu ispričate sve o svojim bivšima

Ako ste ekstrovertna osoba, delite sve što želite, ali zapamtite da nikada ne smete osećati pritisak da pričate o svojoj intimi. Pravo svake osobe je da ostavi detalje svoje seksualne prošlosti u prošlosti.

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/ Getty Images

Da se odreknete svoje religije

Nikada ne bi trebalo da pravite kompromise sa svojim načelima i vrednostima. Vaš partner bi trebalo da vas podrži u vašim istinskim uverenjima koliko god se razlikovala od njegovih.

Da vam kontroliše telefon

Ako on oseća potrebu da vam proveri telefon to ukazuje na velike probleme s poverenjem u vezi na kojima treba da poradite. Poverenje je osnova za zdrav odnos pun uzajamnog poštovanja.

Da utiče na vaš posao

Vaš partner nema pravo od vas da zahteva da napustite svoj posao i odreknete se finansijske nezavisnosti. To je put ka velikim problemima. Odluka o tome hoćete li ostati kod kuće ili ćete raditi isključivo je na vama, ne na njemu.

Da birate između njega i porodice

Niko vas ne treba dovoditi u poziciju da birate između partnera i porodice. Ako postoji sukob između vašeg partnera i vaše porodice, vi nikada ne trebate da birate stranu. Ako jedna ili obe strane nisu spremne da reše sukob, prihvatite situaciju, ali baš nikada se nemojte odreći jednog odnosa zbog drugog.

Pročitajte i… 5 znakova da se u vezi ponašate kao majka, a ne kao partnerka

Da prihvatite maltretiranje

On nema pravo da traži od vas da ostanete u odnosu u kojem više nema ljubavi i vernosti, a prisutno je maltretiranje. Ako vaš partner ne ispunjava svoje obveze i dužnosti, nije u redu da očekuje od vas ljubav i vernost. Ljudi ostaju u vezi jer ne žele neuspeh. Nije li neuspeh ostati u nesrećnoj vezi?

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.