Top 4 razloga da okončate ljubavnu vezu

by | 10 aprila, 2016

Sve žene u određenom periodu života, kada takozvono “zvono“, počne da zvoni glasnije, žele da nađu srodnu dušu. Na žalost, onda kada mislite da ste pronašli srodnu dušu, pokaže se da je to bila najveća greška u vašem životu. Da biste izbegle takve potencijalne propuste i nevolje, morate dobro upoznati muškarca sa kojim planirate vezu ili brak.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Koji tip muškarca ne zaslužuje poštovanje žena!

Onaj ko govori loše o bivšim
Naravno da ne mislimo da treba da opiše sve svoje loše situacije u prethodnim vezama, ali ne sme da govori loše o svojim bivšim partnerkama. Takođe, ukoliko govori o prethodnim vezama, ne mora da koristi hiljade ukrasnih prideva. Prvo, to znači da nije prevaziđeno. Osim toga, to pokazuje da ga i dalje veoma boli i da će sigurno sve svoje nesigurnosti preneti na vas.

Pročitajte i… Ljubav za sva vremena: 7 dokaza da će vas partner zauvek voleti

Još razloga za raskid pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Nema prijatelja
Muškarac koji nema prijatelja, verovatno znači da nije imao dovoljno poverenja da održi bilo kakvo prijateljstvo. Verovatno je lažov ili nepouzdan. Kao što znate, muška prijateljstva su zasnovana na poverenju i ako nema prijatelje to znači da nešto nije u redu sa njim.

Pročitajte i… Najneobičniji opisi ljubavi koji će vas (slatko) nasmejati

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Kaže sa ponosom da vara
Ako je to uradio jednom, ponoviće to hiljadu puta. Muškarac koji vam jasno stavlja do znanja da vara u vezi, nije pogodan za stabilan odnos kakav vi priželjkujete. Naravno, da će reći da vas nikad ne bi prevario…ali, ovo je posebna kategorija muškaraca za koje je prevara podvig. Klonite ih se, na vreme.

Pročitajte i… Ljubav kao inspiracija: Poznati koji tetovažama pokazuju osećanja

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Ne može naći stalan posao
Kao što znate, ako tražite nekog za ozbiljnu vezu, ovaj tip muškaraca je nepouzdan. Vama novac nije prioritet, ali muškarac mora da bude finansijski nezavisan. Porodici treba prihoda, jer rashoda ima na hiljade. Čovek koji nema posao, nije stabilan i neće biti u stanju da ispuni vaše zahteve!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.