6 znakova da on želi samo seks

by | 14 septembra, 2015

Kako najlakše razumeti da ozbiljna veza sa nekim muškarcem neće funkcionisati onako kako ste vi zamislile u svojoj glavi?

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Seks u svom čistom obliku, bez ikakvih očekivanja, ponekad može biti idealna opcija: kako izreka kaže, „ti si privlačna, ja sam prokleto privlačan – zašto gubiti vreme, hajde da se izgubimo.“

Druga stvar je da često očekujemo više od muškaraca, želimo da oni pokažu poštovanje i ljubav, pre nego, da nam otvoreno stave do znanja da žele samo seks.

Pročitajte i… Top 7 pravila ljubavi prema seksu

Predstavljamo vam šest znakova koji će vam pomoći da lakše prepoznate muškarca koji sa vama ne želi ništa više od seksa.

Vaši razgovori se neizbežno svode na seks
Vi govorite muškarcu kako ste se danas lepo provele na poslovnoj prezentaciji – on kaže da verovatno prokleto seksi izgledate u poslovnom odelu. Vi ste uznemireni zbog sukoba sa kolegom – on jasno nagoveštava da zna odličan način da se opustite. Vi delite sa njim priču sa odmora – jasno je da je on zainteresovan samo za vašu fotografiju u bikiniju. Drugim rečima, ako posle svakog razgovora on razmišlja samo o seksu – moguće je da ste mu samo za to i potrebni.

Ne gradite zajedničku viziju
Dolazi vikend. Možda planirate da samo uživate u ukusnoj pizzi ispred TV-a ili da odete u bioskop (gde ćete izabrati „mesta za poljupce“). Čovek kome je potreban samo seks, svakako da ne želi da učesvuje u ovakvim vikend-aktivnostima.

Nije vas upoznao sa svojim prijateljima
Ili još bolje, sa svojim rođacima. Čovek, čiji se interesi proširuju izvan spavaće sobe, budite sigurne da će vas predstaviti – čak i ako ne direktno – barem najbližem krugu prijatelja. Ako vaša ljubavna priča traje nekoliko meseci, a na porodičnu večeru nikada niste pozvane – na status „njegova devojaka“ jedva možete računati.

Njegove pohvale se odnose samo na vaš izgled
Set fraze dizajnirane da vas namami u krevetu, zvuče otprilike ovako: „Tako lepo mirišeš,“ „Imaš sjajne noge“, „Gubim kontrolu kada si tu“, i konačno, „Gubim se u tvojim očima.“

Pre nego što izgubite budnosti pod pritiskom ovih prijatnih, ali ne previše originalnih komplimenata, zapitajte se: primećujete li da vaš muškarac razume vaš smisao za humor, da li su njegovi snovi, ciljevi i dostignuća slični vašim, ili se njegovo divljenje zasniva samo na veličini vašeg poprsja ili sličnosti sa Anđelinom Džoli?

Vi ne doručkujete zajedno
Ukoliko nežni zagrljaji, poverljivi razgovori i zajednička priprema kafe ujutro sa kajganom nije u njegovom scenariju, znajte da ovaj muškarac ne želi sa vama ozbiljniju vezu.

Postaje nervozan ako odbijete seks
Ako niste raspoložene ili seks mora da bude isključen iz programa u večernjim satima zbog „ženskih dana“ vi želite pažnju, želite da sa nekim šetate, razgovarate i grlite se. Ukoliko je muškarcu stalo samo do seksa on će otvoreno biti razočaran i uznemiren: nažalost, seks je jedino “vreme” koje želi da provede sa vama.

Možda vam ovih šest znakova budu od pomoći kada upoznate muškarca koji vam na prvi pogled deluje kao “onaj pravi”.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.