Boja kose otkriva vaše seksualne želje i umeće

by | 22 jula, 2016

Mislili ste da boja kose nema veze s vašim seksualnim životom?

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Ako je verovati najnovijem istraživanju, i te kako ima. Ne kažemo da morate da planirate farbanje kose prema ovim rezultatima, ali definitivno ima pomalo istine u svemu tome.

Pročitajte i… 6 saveta za fenomenalan i nezaboravan seks

Crnke

Devojke crne kose spadaju u grupu žena koje će vrlo verovatno seks tražiti putem aplikacija i interneta. Osim toga, upravo je za vlasnice ove boje kose najverovatnije da će se upustiti u seks za jednu noć, a crnke najčešće smatraju ovu boju kose velikim izvorom vlastite seksualnosti.

Kakve su u krevetu plavuše, crvenokose i brinete pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Plavuše

Devojke svetle plave kose vole seks na neuobičajenim mestima kao što su automobil, kada, javni toalet i slično. Međutim, kako je u novijem istraživanju otkriveno, samo se 40 odsto ispitanih plavuša oseća dovoljno samouvereno u krevetu. Plavuše zauzimaju drugo mesto na lestvici žena za koje je najverovatnije da će se upustiti u seks za jednu noć, odmah nakon crnki.

Pročitajte i… Na ovim mestima nikako ne smete da imate seks

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Crvenokose

Devojke crvene kose najmanje privlači seks za jednu noć, ali, sa druge strane, one su najsklonije perverznom seksu koji uključuje vezivanje i druge sado-mazo radnje. Seks i ljubav preko interneta ih baš i ne zanimaju.

Pročitajte i… 8 obaveznih ženskih rituala pre seksa!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Brinete

Brinete su za neobavezan seks za jednu noć zainteresovane otprilike kao i plavuše. Kad je reč o pronalasku partnera preko interneta ili aplikacije, sklonije su korišćenju servisa koji se plaćaju umesto onih besplatnih. Što se tiče samopouzdanja u krevetu, ako je verovati istraživanju, bolje su od plavuša, ali i brinetama nedostaje malo slobode.

Pročitajte i… 3 stvari koje svaka žena treba da uradi posle seksa

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.