Intimna masaža: Svi trikovi kako da opuštajuću masažu pretvorite u zavodljivu

by | 20 septembra, 2022
intimna masaža

Kada je u pitanju intimna masaža u jedno budite sigurni: u tome nema ništa komplikovano. Svaka devojka može da se nosi sa tim, glavna stvar je da znate nekoliko jednostavnih trikova.

 

Intimna masaža: kako početi?

Možete započeti senzualnu masažu u kupatilu. Primorajte vašeg muškarca da vam dozvoli da mu operete kosu  (mnogi muškarci se jednostavno tope kada ih dodirnu na skalpu).

Nakon kupanja, pređite u spavaću sobu. Trebalo bi da bude toplo (na neprijatno niskoj temperaturi, mišići će se teško opustiti) i ne baš svetlo (ne odgovara nam ni neprobojan  mrak, jer su vizuelni elementi neverovatno važan deo ovog procesa). Idealno bi bilo osvetljenje male lampe, koja stoji daleko od kreveta.

Da bi se stvorilo raspoloženje, soba se možete ispuniti mirisnim aromama. Idealni mirisi za erotsku masažu su sandalovina, pačuli, ilang-ilang i jasmin. U kremu ili ulje koje ćete koristiti u masaži možete dodati eterična ulja istih mirisa. Zapamtite da ne možete koristiti eterična ulja u čistom obliku za masažu, morate ih pripremiti!

 

Kakve pokrete da koristite?

Lepota erotske masaže je u tome što podstiče i opuštanje i seksualno uzbuđenje. Stoga, vaši pokreti treba da budu opuštajući i uzbudljivi u isto vreme.

Meki i nežni dodiri mogu da uljuljkaju vašeg partnera, a umesto očaravajućeg seksa, uživaćete u slatkom snu u društvu. Da se ​​to ne bi dogodilo, koristite naizmenično maženje i lagani pritisak i kombinujte ih sa povremenim tapkanjem.

Pokreti se moraju ili smenjivati (prvo neko vreme slabi, a zatim jaki), ili morate postepeno povećavati intenzitet pritiska (počinjemo sa slabijim i dolazimo do jačeg). U masaži instrument nisu samo ruke, već i usne.

Možete nežno poljubiti svog izabranika, kao i lagano ga ugristi. Ovde je takođe važno da naizmenično menjate pokrete: nežni poljupci će ga opustiti, a razigrani ugrizi služe kao predigra.

 

Faze intimne masaže

 

1. Započnite  masažu od stopala ili šaka

Nežno izmasirajte svaki prst, menjajući intenzitet pokreta. Neki muškarci doživljavaju neverovatne senzacije kada ih žena dodiruje po prstima. Posle toga pređite na stopalo ili dlan. Masirajte od centra ka periferiji – prvo palcem, a zatim zadnjom stranom zgloba.

 

2. Pređite na leđa

Krećite se od vrata do donjeg dela leđa, menjajući silu pritiska. Zadržite se na zadnjici, ovde ima smisla koristiti intenzivnije pokrete.

 

3. Idite na grudi i stomak

Zamolite partnera da se prevrne na leđa. Pokreti treba da budu lagani, jer je koža na ovim mestima delikatnija. Obratite pažnju na bradavice – suprotno stereotipu, ovo je veoma erogena zona muškog tela. Ista važna oblast se nalazi oko pupka: pravite kružne pokrete rukama ili jezikom – vaš muškarac će to sigurno ceniti!

 

4. Izbegavajte dodirivanje intimnih delova

U suprotnom, vaša masaža će se pretvoriti u intenzivnu ljubavnu predigru. Nežno ignorišite njegova intimna mesta (budite sigurni, ovo će imati uzbudljiv efekat), ali obratite pažnju na kukove – mogu se intenzivno trljati, a zatim nežno i nežno maziti. Zatim obratite pažnju na potkolenice i stopala.

 

gstockstudio/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.