Šta boja donjeg veša koji nosite govori o vama

by | 4 marta, 2020

Jeste li ikada razmišljale o tome koju boju veša nosite? Ako niste, trebalo bi da znate da boja donjeg veša otkriva mnogo o vašoj ličnosti ali i o trenutnom emotivnom stanju.

Želite li da saznate nešto novo o sebi, svojim emocijama i podsvesnim željama? Otkrijte u nastavku teksta.

Crna boja donjeg veša

Muškarci često žele svoju partnerku da vide baš u ovoj boji seksi veša. Crno je za njih mistika, nešto što budi i najuspavanija čula. Kod žena crni donji veš otkriva vrlo samostalnu i snažnu ličnost. Ukoliko volite da nosti crni donji veš, znači da imate posebnu vrstu šarma koji muškarce u trenutku zarobi. S druge strane crno otkriva i vašu slabost: kada se zaljubite, onda je to vrlo snažno, zato povedite računa da ne pokažete svoje emocije previše brzo.

seksi donji ves lepota

Bela boja donjeg veša

Klasična boja donjeg veša, ona na koju je većina žena iz praktičnih razloga „navučena“. Bela takođe otkriva da imate izraženu crtu radoznalosti: kada se radi o ljubavi i seksu, uvek ste spremni da probate nešto novo i da naučite nove stvari. Vaša ličnost je nevina i ponekad dosadna, ali ste uvek razpoloženi za izazove i avanture, ma gde da vas one vode.

Crvena boja donjeg veša

Za one žene koje nisu preterano stidljive, idealna je crvena boja donjeg veša. Verovatno ste velika pričalica, pomalo ste dramatični, nemate problema sa onim što hoćete i imate vrlo jasno postavljene ciljeve. Međutim, ukoliko baš i niste ljubiteljka crvenog donjeg veša, ali ga često nosite, to govori nešto drugo o vama, nije tajna: zaljubljeni ste.

crveni ves devojka lepota

Roza boja donjeg veša

Ako često nosite roze donji veš, onda ste pomalo stidljivi kada je u pitanju ljubav i vrlo retko preuzimate inicijativu u partnerskim odnosima. Jako ste romantični i nežni, ali i vrlo ženstveni, pa vam je potrebno mnogo pažnje.

devojka roze ves lepota

Narandžasta i žuta boja donjeg veša

Ove dve srećne boje prikazuju vašu srećnu i razigranu ličnost. One stvaraju pozitivnu atmosferu i simbolizuju vitalnost, pa su podobne za energične žene koji su uvek u pokretu. Ove boje donjeg veša su odličan izbor ukoliko želite da ostavite dobar prvi utisak na muškarca koga ste upravo osvojile.

zuti ves lepota

Plava boja donjeg veša

Plavi donji veš odgovara svakoj ženi koja je avanturista. To je  jako zabavna boja, pa govori i mnogo o vašoj ličnosti: i dalje imate mnogo detinje razigranosti u sebi, ali pritom znate i kako da se ponašate. Ovakav veš govori da ste postigli idealan balans.

Bež boja donjeg veša

Bež zvuči prilično dosadno, zar ne? Pa, ovo definitivno ne važi za ljude koji vole krem boju donjeg veša. Ukoliko ste jedan od njih, verovatno imate opuštenu, smirenu ličnost i vrlo ste zadovoljni sobom, pa nemate ni potrebu da bilo šta krijete.

donji ves lepota

 

Foto: Guliver/Getty

Tagovi: