Zakazani seks je novi trend koji polako osvaja svet! Morate ga isprobati!

by | 28 jula, 2022
zakazani seks

Zakazani seks predstavlja najnoviji trend koji i te kako može da začini stvari u spavaćoj sobi. A evo i na koji način. 

Spontanost i strast osnove su dobrog seksualnog odnosa. Istraživanja su pokazala da se kvalitet seksa, sa godinama poboljšava. Prestajemo da se stidimo pred partnerom, savršeno poznajemo telo i želje jedno drugoga. Pa ipak, sam seksualni odnos nije toliko učestao, a ponekad, postaje rutina. Da biste to sprečili, isprobajte novi trend- planirani seks.

Zakazani seks

U pitanju je upravo to- planiranje seksualnog odnosa unapred. Tako raste i uzbuđenje u iščekivanju, a mi, na jednostavan način, unosimo novine u svoj seksualni odnos. Evo koje su prednosti ovakvog seksa.Ravnoteža između mogućnosti i potreba

Često se dešava da nam se ne poklapaju ni želja za seksom ni temperament.  Za ove parove, intimnost jača međusobne odnose. Planiranim seksom oboje znate kada ćete imati odnos i neće morati da dolazi do neprijatnih odbijanja.

Sinhronizacija obaveza

Najčešće se dešava da supružnici ili partneri nemaju isti ritam u toku dana. Obaveze često postaju prepreka redovnom seksualnom odnosu. U ovom slučaju, zakazani seks neće ubiti romantiku već će rasplamsati strast.

Zakazani seks i lični prostor

Deca, posao, brige i nevolje, prijatelji, roditelji… Sve ove obaveze nam se u toku dana nagomilavaju i često nemamo vremena za sebe. A kako u taj raspored ubaciti još i kvalitetno vreme sa partnerom.

Mudro pristupite pitanju planiranja seksa i unapred zamolite baku, dedu ili bebisiterku da budu sa decom nekoliko sati tokom vikenda, kako biste imali vremen aza partnera.  Možete i jednostavno otići na sastanak sa partnerom, bez obaveze da vodite ljubav. Kada budete spremni, vratiće vam se i seksualna želja.

Neka raspored neka bude fleksibilan

Ako mislite da planiranje intimnog života može da ubije romantiku i spontanost, onda za početak planirajte broj seksualnih odnosa u toku meseca.

Ako se takav slobodan raspored u vašoj porodici neizbežno pretvori u narušavanje planova, bolje je unapred odrediti vremenski okvir i pustiti svakog od partnera da se pripremi za predstojeću ljubavnu noć. Međutim, nemojte se uznemiriti ako je nešto pošlo po zlu i vaši planovi propadnu – odmah zakažite seks za drugi datum i obavezno uradite sve kako bi ovoga puta sve prošlo u najboljem redu.

Lepota i zdravljend3000/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.