Bajkovita modna priča Ive Viljevac i Mirne Medaković Stepinac

by | 21 novembra, 2016

U novoj modnoj priči poznate dizajnerke nakita, Ive Viljevac, vidljiv je određeni iskorak u dizajnu u odnosu na prethodne kolekcije. Ovaj decentan, minimalističi i elegantni nakit ima poruku i cilj – narukvice i ogrlice trebale bi svaku ženu koja ih nosi inspirisati simbolikom korala, bisera te ugraviranih motiva.

Karmen Poznić – Oblak Photography

Foto: Karmen Poznić – Oblak Photography

Celi koncept kolekcije, pa i kampanje snimljene s glumicom Mirnom Medaković Stepinac osmišljen je tako da vas podstakne na razmišljanje o snovima, željama i mogućnostima, da vas poveže s najbližima te da se osećate posebno. Fotografije koje potpisuje Karmen Poznić, snimljene u luksuznom interijeru Hotela Palace, prikazuju uspešnu, pozitivnu ženu, sa sanjarskim pogledom i snagom za ostvarenje svojih snova.

Pročitajte i… Još jedan uspeh srpskih dizajnera i Serbia Fashion Weeka: Zvonko Marković obukao svetsku zvezdu Ašanti

Karmen Poznić – Oblak Photography

Foto: Karmen Poznić – Oblak Photography

“Ovom kolekcijom potvrđujem da se uvek rado vraćam koralima. Odmah uz rečne bisere, oni su se našli u glavnoj ulozi. Korai simbolizuju ljubav, odanost i vernost. Veruje se da nas štite od negativnih uticaja, da pozitivno deluju na međuljudske odnose te jačaju prijateljstvo. I biser u mnogim kulturama ima dublje simbolično značenje. Oduvek se smatrao simbolom ljubavi, lepote i sreće”, izjavila je Iva Viljevac.

Pogledajte više slika na sledećoj strani…

Kolekcijom dominira popularna boja rozeg zlata. Privesci sa roza i žutom 18-karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.

Karmen Poznić – Oblak Photography

Foto: Karmen Poznić – Oblak Photography

“Svaki od njih dizajnirala sam s namerom da u vama stvore pozitivan osećaj i da ih nosite zato što za vas imaju posebno značenje – značenje koje ćete im sami pridati”, izjavila je Iva Viljevac.

Karmen Poznić – Oblak Photography

Foto: Karmen Poznić – Oblak Photography

Ogrlice i narukvice posebno su zanimljive zato što ih možete personalizovati. Sami možete složiti kombinaciju raznih privesaka iz ponude, svilenih končića u raznim bojama, lančića sa žutom i roza pozlatom ili lančića od čistog srebra.

Komade iz ove linije nakita nosiće sve žene dobrog stila, željne kvalitetnog, elegantnog i nosivog nakita.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Bajkovita modna priča Ive Viljevac i Mirne Medaković Stepinac”

  1. Vesna V kaže:

    Zanimljivo je procitati.A i lepi komadi nakita.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.