Blake Lively u klasičnom letnjem autfitu: Ova odeća nam svima treba!

by | jun 7, 2024
Blake Lively klasični letnji autfit

Da li znate bez koja dva komada odeće ne smete u ovo leto? Blake Lively pokazala je šta znači klasični letnji autfit: majica bez rukava i farmerke ravnih nogavica su obavezne ovog leta!

Svaka od treba da ima odeću kojoj može da se okrene kada nije raspoložena za stililizovanje, luksuzne kombinacije i modne trendove. To je ona kombinacija odeće u kojoj se dobro osećate, može da se nosi u više situacija i, u idealnom slučaju, može da završi posao od jutra do večeri – a sve važne prilike. Sigurna sam, sve ih imamo nekoliko, a Blake Lively otkrila nam je koji je njen klasični letnji autfit.

Glumica je primećena kako šeta Njujorkom ruku pod ruku sa suprugom Rayanom Reinoldsom. Nosila je laku kombinaciju odeće za kojom posežemo tokom cele godine: klasične farmerke ravnih nogavica i basic crnu majicu bez rukava. Lively je uparila te osnovne komade sa senf žutim Converse patikama, naočarima za sunce u boji meda i torbom od rafije

Članak se nastavlja posle reklama

Kako stvoriti svoj klasični letnji autfit?

Vaše sezonske uniforme uvek treba da budu više klasične nego moderne iz nekoliko razloga. Za početak, ponovno nošenje bezvremenskih komada omogućava vam da stvarate nebroheno mnogo kombinacija i uklapanja uz najveće prolazne trendove sezone. Sa druge strane, možete rešiti da ih nosite bez ikakvih dodataka – a to podrazumeva šik bez napora.  Lively je svoju majicu bez rukava i farmerke pripremila za letnji dan dodajući svetlobraon tašnu i svetle patike. Bilo je svetlo, sunčano i jednostavno. Ali ako zamenite te patike za par štikala sa kaišićima i dodate kožnu jaknu, izgled se može pretvoriti u nešto što biste nosili u klub ili na kasnu večeru sa prijateljima.

Posebno je dobar izbor njenih bezvremenskih farmerica: nikada ne izlaze iz mode, ali ove godine su postale ‘It’ farmerke. Oni su laskave, nude savršenu količinu prostora – ni zategnute niti prevelike.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Jamie McCharty/gettyimagesplus