Emili Ratajkovski u trendi jesenjem izdanju: Stajling bez mane

by | 16 oktobra, 2023
Emili Ratajkovski u trendi jesenjem izdanju: Stajling bez mane

Ovih dana videli smo Emili Ratajkovski u trendi jesenjem izdanju. I ovog puta, njen autfit je besprekoran i vrlo moderan.

Slavna manekenaka zvanično je prešla sa lagane na slojevitu jesenju garderobu u skladu s promenom temperature. A njen stajling je za čistu desetku. I ultra moderan…

Emili Ratajkovski u trendi jesenjem izdanju: Ovo ćemo da iskopiramo…

Emili je u petak primećena kako šeta Njujorkom u neuobičajeno prikrivenom izgledu. Nosila je dugačku crnu kožnu jaknu koja joj je dosezala tik iznad kolena uparenu sa odgovarajućim udobnim džemperom sa okruglim izrezom i rukavima toliko dugim da su virili ispod rukava jakne. Uz to je obukla široke pantalone u jesenjoj maslinasto zelenoj nijansi i par belo-sivih New Balance patika. Manekenka je pustila kosu i bila je minimalno našminkana.

Što se aksesoara tiče, Emili se odlučila za crnu Hermes tašnu, krupne zlatne minđuše, ovalne naočare za sunce i neočekivanu relikviju niske tehnologije: žičane Apple slušalice.

Još jedan savršen jesenji stajling

Nedavno je Emili prošetala još jedan ultra moderan autfit – kožu od glave do pete.

Ništa ne govori da je jesen stigla više od mekane kože – bilo da je u pitanju jakna, par pantalona, ili u slučaju Emili Ratajkovski, oba dela stilski spojena. Odstupajući od klasične crne, manekenka  se odlučila za sjajnu braon nijansu. Kombinovala je kožnu jaknu sa patentnim zatvaračem sa odgovarajućim parom pantalona niskog struka. Uz svoju odeću od potpuno kože, Emili je dodala crnu kožnu torbu sa zlatnim lančićem. U međuvremenu, par udobnih belih patika razbio je omiljeni materijal jeseni, kao i mali crni top ispo jakne.

Emili je upotpunila stajling crnim naočarima za sunce, sićušnim minđušama i delikatnim zlatnim prstenom. Kosa je slobodno padala u talasima, sa šiškama sa strane.

Manekenka je nepresušni izvor inspiracije za savršen stajling. I ne prestaje da nas stalno iznenađuje svojim odevnim kombinacijama. Tako da ne sumnjamo da će biti još fenomenalnih autfita ove jeseni.

Mike Coppola/ Getty Images Entertainment