Emili Ratajkovski u neodoljivim Ugg čizmama: Ovako izgleda savršen jesenji stajling

by | 25 septembra, 2023
Emili Ratajkovski u neodoljivim ugg čizmama: Ovako izgleda savršen jesenji stajling

Emili Ratajkovski u neodoljivim Ugg čizmama opet je dokazala da je neprikosnovena kraljica street style, to jest „ulične mode“. I pokazala nam je kako treba da izgleda savršen jesenji stajling…

Vreme je za dnevnu dozu Emili Ratajkovski i njenog neodoljivog uličnog stila. Prelepa manekenka nas je opet oduševila svoji stajlingom. I to je jedan od najboljih odevnih kombinacija koju možete poneti ove jeseni. I lako ju je kopirati..

Emili Ratajkovski u neodoljivim ugg čizmama: Savršen jesenji autfit

Za svoju poslednju šetnju Njujorkom, Emili Ratajkovski je uparila neke komade odeće koje evociraju uspomenu na dvehiljadite godine. Stajling koji bi se mogao posmatrati kao omaž svima omiljenoj tinejdžerskoj drami, The O.C. (Okrug Orindž). Emili je kombinovala crvenu suknju niskog struka, crop duks sa kapuljačom, kraku jaknu – i braon Ugg čizme koje su utrendu i ove jeseni. Mnogi ih ne vole, ali Ugg čizme odolevaju.

Ratajkovski je upotpunila stajling crnom torbom sa zlatnim lancem i omiljenim sunčanim naočarima.

Prelepa manekenka ruši modna pravila

Ovih dana Emili Ratajkovski pokazala je još jedan savršene jesenji stajling i pokazala da su pravila tu da bi se kršila. A u ovom slučaju je reč o starom modnom pravilu.  Za svakoga ko se pita da li crna i braon idu zajedno, svakako idu. I Emili je to dokazala. Ratajkovski je kombinovala dugački crni kožni mantil sa širokim kožnim braon pantalonama. I ne, ne izgleda kao da je iskočila iz filma Matriks. Izgleda elegantno i luksuzno.

Emili je obukla kožne, vrećaste pantalone niskog struka. I u pitanju je najlepša braon nijansa. Stajling su „omekšali“ beli pamučni top i trendi patike sa detaljima u istoj boji kao što su pantalone. Emili vodi računa o svakom detalju, pa je ovaj savršen jesenji stajlnig upotpunila crnom kožnom torbom i dodala zlatni lančić ‘za malo sjaja’.

A koža je u modi ove jeseni. Sad znamo kako ćemo da je kombinujemo…

Najpopularnije jesenje čizme: Sa čim ih kombinovati

Kristy Sparow/ Getty Images Entertainment