Jennifer Lawrence u najmodernijoj crnoj haljini godine

by | maj 14, 2024
najmodernija crna haljina godine

Jennifer Lawrence je u Njujorku, na dodeli GLAAD nagrada nosila nešto što su svi nazvali najmodernija crna haljina godine!

Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) bi mogla da bude poster za tihi luksuz trend, ali to ne znači da je uvek umerena i nikada sekspilna. Naprotiv! Mala crna haljina može da bude itekako upadljiva, a Jennifer je rešila da na dodelu  GLAAD Media Avards obuče najmoderniji model za 2024. Duboki izrez i dramatično viosok prorez učinili su ovu klasičnu dugu haljinu nezaboravnom.

Najmodernija crna haljina godine

Glumica je u subotu prisustvovala ceremoniji dodele nagrada u Njujork Hiltonu na Menhetnu, noseći crnu haljinu sa halter – dekolteom koji se spuštao do njenog pupka. Raskošan struk i lepršava suknja sa prorezom do butina učinili su da ova haljina, kao i Jennifer zvrše u centru pažnje.

Kada se glumica okrenula, otkrili smo da je haljina potpuno bez leđa i isečena sa strane. Dodala je koordinirajuću crnu klač tašnicu, trio dijamantskih karika i par elegantnih crnih sandala. U skladu sa starom holivudskom energijom svoje haljine, J.Law je oblikovala svoju plavu kosu u lokne ala Veronica Lake. Neizostavne su sjajne ružičaste usne i osunčana koža.

Dodela GLAAD Media Awards (Medijske nagrade GLAAD-a) započeta je 1990. godine sa ciljem da se oda priznanje mainstream medijima za fer i inkluzivno prikazivanje LGBT zajednice i pitanja koja je dotiču. Nagrade dodeljuje organizacija GLAAD (Gej i lezbejska alijansa protiv kleveta).

 

Jamice McCharty/GettyImages