Baletanke, haljina, pantalone – evo kako sve u jednom autfitu spaja Megan Markl

by | april 5, 2024
megan markl klipse za kosu

Ako mogu da se izdvoje tri trenda ovog proleća, to su svakako haljina, cigaret pantalone i baletanke. A Megan Markl je uspela da ih sve spoji u jednom autfitu

Megan Markl i princ Hari prisustvovali su panelu Kinsey Collection u ime Arčevel fondacije. Izložba uključuje dokumente, knjige, likovnu umetnost i istorijske artefakte koji slave afroamerička dostignuća. Od 16. veka do ere ropstva i pokreta za građanska prava, kurirana zbirka govori o životima i iskustvima Afroamerikanaca globalno i istorijski.

Ništa manje se i ne očekuje od jedne od vodećih svetskih institucija posvećenih istraživanju, tumačenju i međunarodnom predstavljanju afroameričkog iskustva. Ipak, kada ste modni urednik, ono što vas zanima daleko je banalnije. A opet tako potrebno.

Za ovu posebnu priliku, Megan je uspela da spoji sve glavne trendove proleća: cvetnu haljinu, baletanke i cigaret pantalone i to je izgledalo odlično!

Baletanke, pantalone i haljina u jednom autfitu

Za tu priliku, Megan je nosila mini haljinu Carolina Herrera sa cvetnim ogrtačem. Pelerina od vune i kašmira predstavlja prefinjenu estetiku venecuelanske modne dizajnerake koja stvara klasične, lepe i ženstvene komade sa posebnim dodirom. Šarmantni ogrtač je imao rukave do laktova, široki vrat i vez sa šarenim cvećem i cvetnim akcentima. Megan je izgled upotpunila pantalonama cigareta i ravnim cipelama na špic.

Vođeni primerom Megan Markl, ne možemo a da se ne upitamo: kako kombinovati baletanke, haljine i pantalone ovog proleća?

Najbolje prolećne kombinacije po ugledu na autfit Megan Markl

Ako vas je oduševila modna ideja Megan Markl, evo još nekoliko ideja sa mreža koje mogu poslužiti kao inspiracija za prelazne prolećne dane.

#1

#2

#3