Crvene baletanke koje podižu svaki autfit: Ovako ih nosi Dakota Džonson

by | april 1, 2024
crvene baletanke dakota džonson

Crvene baletanke podižu svaki autfit, ma koliko on običan bio, a to zna i Dakota Džonson. Pogledajte koji je model izabrala

Što se slavnih ličnosti tiče, Dakota Džonson je jedna od onih čije autfite najradije pratimo. Često obučena u Gucci, ova omiljena it devojka prošetala je cipele koje podižu svaki autfit – crvene baletanke. U ovoj šetnji, Dakota je nosila neupadljivu garderobu: dugačak karirani kaput preko širokih crnih farmerki i belu majicu, uz somotnu Gucci torbu. Ipak, baletanke u crvenoj boji podigle su sve na jedan novi nivo.

Kakve crvene baletanke bira Dakota Džonson?

Džonsonova se opredelila za  omiljene cipele influenserki: Alaia baletanke, veoma popularne cipele koje su napravljene po uzoru na tradicionalnu japansku obuću. I to poseban model: nosila je neverovatno retke crvene baletanke sa ukrštenim kaišićima. Crvena obuća je toliko popularna ove sezone, da Alaia ima listu čekanja za ovaj model.

Zašto je crvena obuća toliko popularna ovog proleća?

Jarko crvena je veliki trend ove sezone, a poznate ličnosti i modeli je nose na različite načine. Kombinuju ih u vidu jarko crvenih hulahopki, smele crvene haljine, velike crvene torbe i puno rozeta. Način na koji je to Dakota Džonson učinila, noseći crvene baletanke, jedan je od najlakših modnih poteza za uključivanje crvene u garderobu.