Kao nositi crvene baletanke 2024. godine + najbolji modeli u Srbiji

by | februar 29, 2024
crvene baletanke

Kada su cipele u pitanju ove godine, bez sumnje, glavni trend su baletanke. Influenserke iz Nujorka i Milana otkrile su nam još jednu tajnu: glavni trend proleća biće  – CRVENE baletanke!

Na svim revijama koje su održane na Nedeljama mode tokom februara, bilo da je u pitanju Njujork, London ili Milano, javio se jedan pobednički trend – vatreno crvena boja. Istina, crvena boja nikada u potpunosti ne izlazi iz mode. Ona je bezvremenska, izaziva, ima karakter i žene je rado nose. Ali, ove godine ona je preuzela scenu i sada nosimo crveno u svim oblicima. Ono što nas posebno raduje jeste hrabar trend u svetu obuće – crvene baletanke!

Crvene baletanke kao trend za proleće 2024.

Bili smo svedoci kako baletanke postaju sve jači i prihvaćeniji trend ( ne čudi nas, toliko su svestrane) i samo je bilo pitanje vremena kada će ih stilisti ukrstiti sa bojom sezone. Ono što je iznenadilo jeste brzina kojom je trend prihvaćen od modne publike – ulice Njujorka, Londona i Milana bile su bukvalno preplavljene.

Kako nositi crvene baletanke na proleće 2024?

Ovo su tajne najmodernijih žena.

Nosite baletanke uz osnovne boje

Prvi i najjednostavniji odgovor je: uz džins i belo, uz sivo i uz monohromatski crni autfit. Naravno, ovo nije jedini način da nosite ravne cipele u boji sezone, ali je najsigurniji. Sa ovim kombinacijama, jednostavno, nema greške. Ove tri modne kombinacije to dokazuju:

  1. Satenska haljina, džemper i crvene baletanke

2. Siva majica bez ramena i crvene baletanke

3. Crvene baletanke uz džins i belu majicu

Kombinujte crveno i crveno

Kada su uparene sa drugim crvenim komadima, crvene baletanke oživljavaju izgled i dajusa živahni, uzvišeni efekat koji ne zahteva dodatni napor. Jednako šik je kada se kombinuju sa farmerkama i majicom ili klasičnim odevnim komadima.

  1. Cvrene baletanke i crvena jakna

2. Crvene baletanke i crvena tašna

3. Crvene baletanke i crveni kardigan

Najbolji modeli crvenih baletanki dostupnih u Srbiji

Pošto smo utvrdile da crvena obuća ove godine može da se nosi bukvalno u svim kombinacijama, vreme je da je pronađemo na lokalnom tržištu. Zvuči lako, ali nije! Zato smo  tu da vam skratimo sate traganja po prodavnicama – ovo je 5 top modela u Srbiji.

 

 

ttatty/istock/gettyimagesplus