Košulja haljina Jennifer Lopez je odličan izbor za žene u četrdesetim: Kako je nositi tokom zime?

by | novembar 24, 2023
košulja haljina Jennifer Lopez, kako nositi košulja haljinu tokom zime

Košulja haljina Jennifer Lopez savršen je izbor za žene u četrdesetim – kako je nositi ove zime da biste izgledale stilizovano i moćno?

JLo je fotografisana dok je šetala LA u šopingu pred Dan zahvalnosti. Ali, čak i dok kupuje biljke, ona izgleda fenomenalno. Kombinacija u kojoj smo je zatekli sve je samo ne ono što smo od JLo navikli. Nema ni traga divi, samo jednostavna midi haljina i baletanke.

Za koga je pravi izbor košulja haljina Jennifer Lopez?

Košulja haljina je u jednoj od najtraženijih boja sezone – kaki braon, od savršenog pamuka, što je čini idealnom za nošenje. Volani u donjem delu daju joj isti efekat kakve imaju haljine A kroja – prikrivanje bokova i zadnjice, kao i kilaže. Sa druge strane, kaiš ističe struk i stanjuje celu sliku. Jedino što mi nismo u prilici da ponovimo iz ovog autfita jeste – crna Birkinka!

Članak se nastavlja posle reklama

Kako nositi košulja haljinu tokom zime?

Košulja haljina je toliko svestran komad da može da se nosi u svako godišnje doba. Kako stilizovati košulja haljinu tokom zime 2023?

Pletenina i haljina na kopčanje

Jedan od najbržih načina da svoju košulja – haljinu učinite nosivom tokom zime jeste da ispod nje obučete omiljenu kašmir rolku i da je uklopite sa helankama i čizmama do kolena.

Članak se nastavlja posle reklama

Preko pantalona

Košulja haljine odlično izgledaju i uklopljene sa skinny jeansom ili uskim klasičnim pantalonama. Tako ćete izgledati stilizovano,a biće vam i toplo.

Članak se nastavlja posle reklama

Sa tunikom preko

Tunika obučena preko klasične košulja haljine je još jedan trendi način da osvežite svoju zimsku garderobu.

Članak se nastavlja posle reklama

Košulja haljina i kardigan

Naročito ako je denim, ovakav tip haljine izgleda odlično sa debelom trikotažom ili vunenim obimnim kardganom. Čizme samo dopunjuju ovaj zimski autfit.

Članak se nastavlja posle reklama

Tim B Withby/GettyImagesplus