Džemper haljina Selene Gomez je najudobniji komad koji ćete nositi ove zime

by | novembar 6, 2023
Selena Gomez, udobna džemper haljina kako se stilizuje

Selena Gomez pokazala nam je kako se stilizuje udobna džemper haljina kada krenete u grad sa drugaricama. Mi vam predlažemo još tri moćna autfita

Svoju udobnu džemper haljinu Selena Gomez izabrala je za sasvim posebnu priliku – izlazak sa drugaricama. Ovakva noć uvek je posebna, a kada je pravi Tayloe Swift i kada izlazite sa Brittany Mahomes, Sophie Turner, Gigi Hadid i Carom Delevingne, onda je zadatak „šta obući“ još zahtevniji.

Članak se nastavlja posle reklama

Zvezdana ekipa je primećena kako odlazi sa kasne večere u BondST-u u Njujorku, i sve devojke su sijale: koža, duboke čizme, braon boja, tihi  luksuz… Ali, samo jedna je odabrala krajnje udobnu opciju koju možete da nosite svakog dana u nedelji i u svakoj prilici. Džemper haljina Selene Gomez je toliko udobna i svestrana da prosto pleni pažnju.

Udobna džemper haljina Selene Gomez u nude boji

Selena je uparila pletenu midi haljinu sa crnim hulahopkama, odgovarajućim štiklama sa šiljastim prstima i crnom kožnom YSL torbicom. Kosu je povukla u elegantnu ispletenu punđu sa razdeljkom na sredini, otkrivajući par krupnih zlatnih karika na ušima.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako stilizovati udobnu džemper haljinu?

A da je džemper haljina Selene Gomez jedan od najsvestranijih komada koji možete kupiti ove godine, slažu se svi stilisti. Mi vam otkrivamo kako da je stilizujete za tri važne česte prilike.

Udobna džemper haljina za grad

Bež pletena haljina, robusne čizme i zimska jakna i vi ste postigli prilično buntovnički izgled. Upotpunite srebrnim nakitom.

Članak se nastavlja posle reklama

D

Džemper haljina za posao

Čizme do kolena, kaiš sa zlatnim detaljima i kožna tašna – midi haljina ovako dobija potpuno drugačiji prizvuk.

Članak se nastavlja posle reklama

Pletena haljina za izlazak

Midi haljina od pletiva postane potpuno drugačija kada joj dodate ekstravagantne dodatke poput čizama od imitacije zmijske kože.

Članak se nastavlja posle reklama

Philip Faraone/GettyImages