Kejti Holms prekršila najveće modno pravilo

by | 14 septembra, 2023
Kejti Holms prekršila najveće modno pravilo

Kejti Holms prekršila najveće modno pravilo – spojila je (do sada) nespojivo i izgleda fenomenalno. Da li je vreme da se odbace neka zastarela modna pravila?

Čini se da su poznate ličnosti u eri kršenja pravila. Prošle nedelje, Ema Votson nosila je potpuno belo odelo samo nekoliko sati nakon Labor Day (i sedela je pored Ane Vintur, pritom!). A Hejli Biber primećena kako uparuje hulahopke sa cipelama za koje mnogi stilisti kežu jedno veliko NE. Ali, ovi akti pobune se ne dešavaju zato što zvezde ne znaju kako da se obuku. Naprotiv. Čini se da njihovo šik kršenje modnih pravila signalizira da bi neka od postojanih modnih pravila trebalo da se ažuriraju. Izgleda da to misli i Kejti Holms

Kejti Holms prekršila najveće modno pravilo: I bilo je vreme…

Dok je bila u Njujorku, Kejti Holms je uradila nezamislivo: mešala je metale. U redu, znam da je to dramatično, ali u godini u kojoj je metalik praktično postao neutralan, ona je jedna od prvih javnih ličnosti koja je odlučila da pomeša srebro i zlato. A to važi za jednu od “zabranjenih” kombinacija. I nama se baš dopada.

Stajling Kejti Holms koji ruši zastarelo modno pravilo, sastoji se od špicastih srebrnih cipelica s visokom petom i raskošne matelik zlatne duge suknje s prorezom napred, i vezivanjem oko struka. A ono što “smiruje” ovu kombinaciju je jednostavna bela majca kratkih rukava uparena s belom torbom s ručkama.

Srebrne štikle – hit 2023. godine

Srebrne štikle su jedna od stvari koje su obeležile 2023. godinu. Nosile su ih mnoge poznate dame, od Kejt Midlton do Dženifer Lopez, tako da nije čudno što ih je Kejti Holms nosila tokom Nedelje mode u Njujorku. Metalik zlatna suknja koju je uparila sa srebrnim cipelama učinila je da ceo stajling deluje prefinjeno.

A bela majca u ovoj kombinaciji, pokazala se kao pun pogodak. Još jedna smela boja bila bi previše. Ako želite da kombinujte zlato u srebro, sad znate kako to možete uraditi na najbolji mogući način.

9 jesenjih odevnih kombinacija za posao: Tihi luksuz u kancelariji

Dave Kotinsky/Getty Images Entertainment