Kendal Džener nosi najpopularnije letnje pantalone

by | maj 13, 2024
Kendal Džener nosi najpopularnije letnje pantalone

Obožavamo farmerke ali leti volimo da nosimo nešto tanje i komotnije. Tačnije, trebaju nam letnje pantalone – i to one koje nosi Kendal Džener. 

Čim dođe proleće, stalno smo napolju i u pokretu. A kako dani postaju topliji tako i naša garderoba postaje sve laganija. I polako zamenjujemo farmerke dugim suknjama, haljinama – i pantalonama. A prelepa manekenka Kendal Džener prošetala je najpopularnije pantalone koje će svi nositi ovog leta.

I mi želimo ove prelepe letnje pantalone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

Na Met Gala dan, Džener je primećena ispred hotela Karlajl kako nosi nešto što je izgledalo kao hotelske papuče. Na sebi je imala laganu, belu jaknu i bele pantalone koje su idealne za leto. Tu su bile i velike Vehla naočare za sunce i prevelika rasprodata torba iz The Row-a. The Row Dela pantalone koje je nosila prlepa manekenka koštaju 1.590 dolara. Ali, da biste bili u trendu ovog leta, ne morate da potrošite bogatstvo na pantalone. Slične se mogu naći i po mnogo povoljnijim cenama.

Najpopularnije, široke, letnje pantalone možete naći u raznim bojama i možete ih kombinovati na bezbroj načina. Nosite ih sa patikama, papučama, ravnim sandalama, baletankama… A gore možete obući šta god hoćete: top, košulju, majcu uz telo, blejzer, letnju jaknu, letnji kardigan… Jedno je sigurno – sa ovim pantalonama sigurno ćete biti u trendu.

Marleen Moise/ Getty Images Entertainment