Mokasine Selene Gomez najbolja su obuća za jesen 2023 – idu uz sve stilove!

by | 5 septembra, 2023
Selena Gomez kao kraljica stila, izdanje na crvenom tepihu, sada su u prvom planu njene mokasine

Nije tajna – mokasine su još uvek vreli trend za jesen 2023. Ali, mokasine Selene Gomez od crne kože i sa upadljivim metalnim dodacima – one su upravo ono što na m treba za jesen išle na posao, faks ili druženje. 

Mi u L&Z smo veliki obožavatelji svih onih modnih dodataka koji su istovremeno stilski i praktični. A još kada mogu da se uklope u autfite za razne prilike… Mokasine su, zato, jedan od naših logičnih izbora za jesen 2023.

One kombinuju elegantno i sofisticirano sa opuštenim, klasično sa trendovskim, svakodnevnu odeću sa posebnim prilikama. Ako ste za, ali vam je potrebna brza inspiracija, tu su crne mokasine Selene Gomez.

Mokasine Selene Gomez idealan izbor za jesen 2023.

Lepota mokasina je u tome što se lako transformišu. Zato su najbolji modeli oni koji imaju dovoljno detalja da deluju stilski i privlače pažnju, a da opet mogu da se uklope čak i sa elegantnim autfitom. U eri robusnih cipela tanak đon nije opcija, deluje zastarelo, ali da li je robusni đon izbor za svakoga? Ne baš! Upravo zato, širi a elegantan đon mokasina koje nam je kao inspiraciju nametnula Selena Gomez vredan je pažnje i obilaska prodavnica u gradu.

Selena Gomez kao inspiracija za jesenju obuću i autfite

Ovo definitivno nisu jedine mokasine u ormaru Selene Gomez, a evo koje modele bira i kako ih uklapa u autfite.

#Sportski izgled

#2 Casual by Selena Gomez

#3 Retro šik

 

John Copaloff/GettyImages