Mokra kosa Kim Kardashian će biti hit ovoga leta!

by | jun 6, 2023
Kim Kardashian

Treća sezona serijala o Kardashianovima tek je startovala, a glavna zvezda je svojim obožavateljima dala novi beauty inspo. Mokra kosa Kim Kardashian trend je za ovo leto

Influenserka je primećena na ulicama Menhetna sa frizurom koja priziva kišu, ali je i dalje fenomenalna! Njena tamna kosa bila je vezana u rep tačno ispod temena. Izgleda kao jednostavan konjski rep dok ne bacite pogled sa zadnje strane i primetite da je i cela dužina repa izgledala vlažno. Na prvi pogled, neko bi mogao pomisliti da je Kardashianka upravo ušla se žestokokog pljuska i samo vezala kosu. Ali mokra kosa je u stvari popularan trend kome Kim Kardashian prilično često pribegava.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian (@kimkardashian)

Članak se nastavlja posle reklama

Mokra kosa Kim Kardashian

Nosila je mokru kosu toliko puta ranije da je sve njene lookove inspirisane kišom skoro nemoguće zabeležiti. Možda se sećate njene vlažne belo-plave kose na dodeli CFDA nagrada 2022. u novembru.

Tu je bila i njena mokra punđa koja je debitovala u septembru 2022. Ali nijedan od prethodnih izgleda nije ličio na ovaj konjski rep i šiške sa strane.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama
Paul Morigi/Stringer/GettyImagesEntertainment