Najpopularnije farmerke: Pogledajte kako ih nosi Dženifer Lopez

by | mart 1, 2024
Najpopularnije farmerke: Pogledajte kako ih nosi Dženifer Lopez

Ništa ne može da zameni dobre farmerke u koje nam savršeno pristaju. A pogledajte kako Dženifer Lopez stilizuje trenutno najpopularnije farmerke.

Iako je kalendarski još uvek zima, temperature više podsećaju na prolećne. Pa su široke farmerke ponovo izbile u prvi plan, jer ih ne prekrivaju glomazne zimske jakne i debeli, dugi kaputi. A kako stilizovati ove popularne farmerke ovih dana? Ugledajte se na Dženifer Lopez.

Kako Dženifer Lopez stilizuje najpopularnije farmerke

U jednom momentu, farmerke širokih nogavica izgledale su kao modni trend – preterana korekcija uskih farmerki koje više nisu „in“. Međutim, ništa ne ukazuje na to da će tako lako izaći iz mode, bar ne ove godine. A tome svedoči i ikona stila, Dženifer Lopez.

Glumica praktično nije izlazila iz najpopularnijih farmerki tokom leta i jeseni i ponovo ih je vratila uoči proleća. Dženifer stilizuje oversajz farmerke sa kaputama, klasičnim majicama i svime – od čizama na platformu i belih patika do visokih potpetica. Dakle, ove farmerke možete stilizovati na bezbroj načina i uvek ćete izgledati moderno i cool.

Što se tiče samog modela širokih farmerki i njih ima više. Od ekstra dugačkih nogavica do skraćenih do članaka, umereno širokih do vrećastih, potpuno glatkih do farmerki s ukrasnim šavovima, od najtamnijeg do najsvetlijeg teksasa. Ova raznovrsnost je pravo blago jer nam pomaže da stilizujemo farmerke po želji i nosimo ih u svim prilikama.

Ako ih nosite na posao, birajte farmerke od tamnog teksasa koje možete kombinovati sa rolkom ili belom košuljom, blejzerom i baletankama. A za večernji izlazak uparite vrećaste farmerke od svetlog teksasa, sa kratkim topom i kožnom jaknom. Izgledaćete i moderno i ultra seksi.

Frazer Harrison/ Getty Images Entertainment