Kako nositi teksas suknju u pedesetim: Mladalački i elegantni autfiti

by | februar 24, 2024
Kako nositi teksas suknju u pedesetim: Mladalački i elegantni autfiti; elegantna žena u belom blejzeru i beloj teksas suknji

Kako nositi teksas suknju u pedesetim? Teksas suknje postale su prolećni must-have za žene preko 50 godina. Kombinuju se sa svime i savršeno se prilagođavaju svakoj prilici.

Teksas suknja je raznovrsna kao i farmerke, ali ženstvenija i sofisticiranija i prilagođava se svakoj prilici. To je bezvremenski i svestran odevni predmet u garderobi žena bilo kog uzrasta, bez obzira na njihov stil i, kao i kod farmerki, to je odeća koja vam omogućava da kreirate autfite za sve prilike.

Teksas suknje, u svojim mini, midi ili dugačkim verzijama, idu uz sve. Ali osim što su funkcionalan i praktičan odevni predmet, oni dosta podmlađuju, zbog čega ih vole žene od 30, 40 ili preko 60 godina. Ovog proleća/leta džins suknje viđaćemo svuda. Kako da nosite teksas suknju ako ste prešli pedesetu na podmlađujući i elegantan način?

Članak se nastavlja posle reklama

Kako nositi teksas suknju u pedesetim ako želite da izgledate elegantno i podmlađeno

Dupli denim

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pilar De Arce (@pilardearce)

Potpuno oblačenje u teksas odeću i dalje će biti jedan od zvezdanih trendova sezone, ali ne postoji jedinstven način da to uradite. Možete da nosite farmerke sa teksas jaknom, radničkim teksas kombinezonom, teksas suknjom i prslukom. .. Ipak, za dame u pedesetim, a koje žele da izgledaju mladalači i elegantno, stilisti preporučuju kombinaciju široke, midi teksas suknje i teksas košulje. Teksas košulju možete nositi tokom cele godine i savršena je za kombinovanje sa kratkim i midi teksas suknjama.

Preppy stil

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Grece Ghanem (@greceghanem)

Članak se nastavlja posle reklama

Prepi stil je podmlađujući i istovremeno veoma elegantan. To nije dosadan ili minimalistički stil jer forsira kombinacije koje na prvi pogled mogu izgledati nemoguće. U ovom slučaju, teksas midi suknja sa jaknom od tvida i prefinjenim cipelama sa slingback-om. Dodavanje boje, posebno ako je moderna poput zelene, savršen je prolećni dodir i „uklanja godine“ ženama starijim od 50 godina.

Sa patikama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Članak se nastavlja posle reklama

Ako želite da postignete ležeran izgled, kombinujte teksas suknju sa patikama i postići ćete isti moderan efekat kao da nosite majicu i bomber jaknu. To mogu biti bele patike ali neke druge, po vašem izboru.

Mini teksas suknja sa čizmama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gema López (@bygemalopez)

Članak se nastavlja posle reklama

Jednostavan i veoma elegantan, mladalački autfit: krata teksas suknja uparena sa teksas košuljom i crnim čizmama. Umesto čizama možete nositi sandale ili patike.

Jeremy Moeller/ Getty Images Entertainment