Zbogom, klasične pantalone: Uz ove 4 suknje za posao uvek ćete izgledati stilizovano!

by | februar 15, 2024
najmodernije suknje za posao

Suknje za posao vam omogućavaju da na brzinu formirate šik i elegantan kancelarijski izgled ovog proleća. A ove su najmodernije!

Ove sezone, suknje su ponovo na vrhuncu popularnosti. Nakon nekoliko godina u kojima su prednost imala ženska odela, blejzeri u svim kombinacijama, široke pantalone, klasične pantalone i visoki struk, konačno su se klasične suknje vratile!

Estetika kancelarijske sirene nam je vrati u ormare suknje za posao, a mi smo tu da vam otkrijem koje su najmodernije i kako da ih stilizujete. Pre svega, zaboravimo na sve što su nam govorili poslednjih sezona. Pencil suknje, plisirani minići i strogo krojene maksi suknje su na proleće 2024. više nego dobrodošle. One su šampioni smart casual stila ove sezone.

Članak se nastavlja posle reklama

Ono što je najbolje: suknje za posao koje vladaju 2024. lako je uklopiti i u najstrožiji poslovni kod. Jedino što morate voditi računa kako da ih stilizujete da biste izgledale šik i sveže. Evo nekoliko saveta:

Kako nositi najmodernije suknje za posao?

Pencil suknja + bela majica + štikle

Ove godine nose se pencil suknje pravljene od klasičnih materijala, štofa pre svega. Njihova peporučena dužina je do pola lista, a možete je kombinovati sa klasičnim basic komadima: trikotažnim rolkama, belim majicama. Kaiš je obavezan kao i štikle koje nisu klasične!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Članak se nastavlja posle reklama

Plisirana mini + podudarna košulja

Plisirana suknja koja dopire do kolena je još jedan hit proleća 2024. Kada je stilizujete za posao najbolji efelat ćete postići ako je predstavljate kao deo kompleta, recimo na uzdužne pruge koje su jedan od top dezena ove godine. Rezultat je elegantan i profesionalan izgled.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shloka Narang Sensarma (@shloka)

Članak se nastavlja posle reklama

Klasična maksi suknja + prsluk

Za klasično krojenu suknu sa izrezima stilisti tvrde da će biti najpopularniji komad ove sezone. Kada želite šik suknje za posao – one su pravi izbor. Nosite je sa trikotažnim prslukom, a zavrnuti rukavi bele košulje i elegantan kaiš sa zlatnim detaljima daće poseban štih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

Članak se nastavlja posle reklama

Slip suknja + baletanke

Što se stilisti više trude da potisnu slip suknje, to one više opstaju. Odličan su izbor za kancelariju u toplije vreme, a trendi utisak ćete postići ako ih kombinujete uz baletanke i to one Chanel tipa.

Članak se nastavlja posle reklama
Jeremy Moeler, Andreas Rentz/GettyImages