Tihi luksuz na način Gigi Hadid: Braon kašmir i teksas kao ultimativna jesenja kombinacija

by | novembar 9, 2023
tihi luksuz autfit Gigi Hadid

Tihi luksuz autfit Gigi Hadid je krajnje jednostavan i upravo zato šik. Braon kašmir džemper i teksas su sve što je potrebno da ga rekreirate

Naravno, Gigi Hadid je navikla da izgleda luksuzno. Ona iznosi Versace i Gucci revije, nosi Pradu, ali čak i  modeli imaju svoje ležerne i tihe trenuke. U mesecu posle Nedelje mode, Hadid je dramatične izglede sa piste zamenila tihi  luksuz autfitom: braon kašmir džemperom i teksasom. I izgledala je apsolutno šik!

Tihi luksuz autfit Gigi Hadid: Braon kašmir džemper i teksas

Manekenka je prošetala Njujorkom u denim autfitu: klasična teksas košulja i mom farmerke, ali je to upotpunila ultimativnim tihi luksuz komadom: braon kašmir džemperom. Jednostavne cipele od ulaštene kože i adekvatna tašna samo su podigli utisak skupoće i glamura pod maskom jednostavnosti.

Hadid je poznata po svom ličnom stilu, odeći koju nosi kada nije na revijama. Za razliku od mnogih drugih modnih influenserki, unela je svež dah u silne street style kombinacije sportske ili ekstravagantne odeće. Njena tihi luksuz kombinacije je dobitna: daleko ke od stereotipne polo majice i klasičnih pantalona, a opet je šik i odiše stilom. Jednostavan, a potpuno efektan.

Kako možete nositi tihi luksuz autfit Gigi Hadid?

Braon kašmir + teksas + baletanke

Još jedan jesenji autfit koji kombinuje jednostavnost i šik.

Braon kašmir + teksas + bela košulja + bele patike

I evo još jedne nepogrešive kombinacije. Bela košulja i bele patike uvek predstavljaju stilsku kombinaciju na čijoj će podlozi i dalje dominirati braon kašmir.

Braon kašmir + teksas + štikle

Možda najklasičnija od svih jesenjih kombinacija sa braon kašmirom i teksasom jeste ovaj jednostavan poslovni autfit: farmerke širokih nogavica, braon džemper i gležnjače sa potpeticom. Dobra kožna tašna je obavezan detalj!

Pascal le Segretain/GettyImages