Celebrity inspo: Najbolje frizure za žene u pedesetim

by | 9 novembra, 2023
najbolje frizure za žene u pedesetim, celebrity inspiracija

 Ako vas zanima koje su to najbolje frizure za žene u pedesetim, one koje podmlađuju i osvežavaju izgled, na pravom ste mestu. Celebrity inspiracija!

Vreme kada su žene u pedesetim nosile samo trajnu ili samo kratke frizure, odavno je prošlo. Današnji trend je jednostavan – nosite frizuru kakvu želite, koliko god godina da imate. Ipak, kada dođete u određene godine u kojima starenje počinje da ostavlja prve znake na vama, poželite da frizura ipak uradi za vas malo više od pukog dopadanja. Jer, kosa koja istakne najbolje na vama, prikrije nedostatke i učini da vam samopouzdanje poraste – e, te su najbolje frizure za žene u pedesetim.

Kako bismo vam pomogle da u moru trendi stilova i mogućnosti koje su ove jeseni pred vama, izbarete baš onu koja će vam apsplutno odogovarati i uz koju ćete zasijati, posegle smo za celebrity inspiracijom. Ove dame u pedesetim ne kriju svoje godine, često pokazuju i svoje sede, biraju najneverovatnije frizure i izgledaju senzacionalno! Pa, zašto ne biste i vi?

Celebrity inspo: Najbolje frizure za žene u pedesetim

Andie McDawel: prigrlila sede

Andie nam je tokom 2023. u nekoliko navrata pokazala kako se mogu nositi sede sa ponosom i stilom, bilo da idete na crveni tepih, poslovni događaj ili samo u grad. Ipak, posebno je laskava njena puštena i negovana kosa do ramena sa blagim izlomljenim talasima.

Andie McDowell seda kosa

 Winona Ryder – bakarni talasi

Kada želite zaista mladalački i moderan efekat, frizura Winone Ryder je zaista pogodak. U bakarnoj boji, koja je glavna odlika sezone jesen 2023, sa slojevima koji uokviruju lice i daju raigranost i pokret frizura, ovaj LOB je savršen za sve žene u pedesetim kojima je počela da se proređuje ili tanji kosa. Dodaje volumen momentalno!

Winona Ryder, bakarno crveni lob

 Salma Hayek: beach waves

Kada smo kod talasa, Salma je dokaz da vam nisu potrebne slojevite frizure kako biste postigle apsolutni utisak bujne kose. Njena kosa je sečena ravno, ispod ramena, sa razdeljkom u sredini, ali je svu oštrinu tehnike šišanja ublažio upravo beach waves trend.

najbolje grizure za žene u pedesetim, Salma Hayek beach waves

Halle Berry: bočne šiške

Retro frizuru iz četrdesetih godina prošlog veka, Halle Berry je modernizovala talasima i bočnim šiškama koje skreću pažnju na oči i sklanjanju je sa kritičnog područja ovala lica, što su svakako karakteristike najbolje frizure za žene u pedesetim.

Halle Berry bočne šiške

 Jane Fonda: Shaggy frizura

Kada smo kod mladalačkog utiska, šta može da izgleda buntovnije nego shaggy frizura? A Jane fonda pokazala nam je kako ona može odlično da izgleda seda i na ženi u zrelim godinama.

najbolje frizure za žene u pedesetim, shaggy, jane fonda

 Naomi Watts: šik bob

Naomi se odlučila za šik i klasičan bob u plavoj boji kose. Svetle nijanse kose su odličan izbor nakon pedesete godine, jer podmlađuju i ublažavaju crte lica.

Naomi Watts, šik bob, najbolje frizure za žene u pedesetim

Jennifer Lopez: karamel braon preliv

Slojevita i talasasta, baš ono što umekšava crte lica. Razdeljak na sredini je frizer JLo upotrebio kako bi primorao talase da nežno padaju oko njenog lica. Karamel preliv je savršen izbor boje kose za žene u pedesetim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo)

Roy, Rochlin, Dia Dipasupil, Arturo Holmes, Emma McIntyre, Cindy Ord/GettyImages