Džemper u kojem ćete izgledati luksuzno

by | 11 oktobra, 2023
Džemper u kojem ćete izgledati luksuzno; devojka u modernom džemperu

Postoji mnogo džempera u kojima ćete se osećati prijatno – toplo, mekano i udobno. Ali postoji i džemper u kojem ćete izgledati luksuzno.

Među obiljem džempera koji su neizostavan deo jesenje i zimske garderobe, ove godine izdvojio se jedan model koji je opčinio žene širom sveta. I neznane i poznate ličnosti, jer ne samo što deluje toplo, već i luksuzno.

Džemper u kojem ćete izgledati luksuzno

Postoji mnogo džempera koje možete izabrati kada kupujete garderobu za hladne dane ove godine. Neki su, međutim, bolji od drugih, a postoji i jedan džemper koji se rasprodaje brzinom svetlosti – Arketov vuneni džemper sa pletenicama. Lansiran je prvi put pre nekoliko godina i rasprodat za samo nekoliko dana. Verovatno zahvaljujući činjenici da je armija uticajnih modnih ljudi tako brzo skočila na njega. A zatim nastavila da ga deli po celom internetu.

U prvi mah, džemper koji su svi želeli, lansiran je u krem boji, a ove godine su se pojavile i druge. I sve se odlično prodaju. Inače, ovaj model džempera nam je dobro poznat. Slične mustre koristile su naše bake i mame. Neki od tih džempera su dragoceni i izgledaju kao prava mala umetničk dela.

Šta ga čini toliko posebnim

Pa šta je tu tako posebno, pitate se? Pa, samo pogledaje. Ima nešto u vezi sa zdepastom šarom, zbrkanim, ali sofisticiranim oblikom i savršenom mekom sivom bojom što ga čini “savršenim” džemperom. Originalni arket džemper košta nešto manje od 100 funti – ali plaćate za kvalitet, pošto je napravljen od vune sa sertifikatom Responsible Wool Standard. Osim toga, izgleda da bi lako mogao da stane uz neke od najboljih dizajnerskih pletiva na Net-a-Porteru sa trostruko većim cenama.
U nastavku možete videti neke od varijacija na temu ovog džempera koji svakako treba nabaviti ako želite da izgledate moderno i luksuzno.  Pritom, ne morate izdvajati silan novac za džemper, postoje i mnogo jeftinije varijante koje odlično izgledaju.

Ženski prsluci: Koji su prsluci u trendu ove jeseni i zime

NKS_Imagery/gettyimages.com