Najpopularniji džemper idealan i za proleće: Nosi ga i Selena Gomez

by | februar 26, 2024
Najpopularniji džemper idealan i za proleće: Nosi ga i Selena Gomez; Selena Gomez u otmenom izdanju na crvenom tepihu

Prelepa Selena Gomez pre par dana prošetala je džemper koji modne influenserke obožavaju. Najpopularniji džemper na planeti idealan je i za proleće koje nam uskoro stiže.

Za manje od mesec dana, zima se kalendarski završava i stiže nam voljeno proleće. Sada još uživamo u zimskoj garderobi (mada je mnogima već dosadila), a naročito u mekanim i toplim džemperima. A trenutno najpopularniji džemper na planeti, koji modne influenserke prosto obožavaju, nosi i Selena Gomez. I odličan je i za prolećnu sezonu.

Selena Gomez nosi najpopularniji džemper koji ćemo viđati svuda ovog proleća

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

Reč je o džemperu koji je savršen za proleće, jer nije debeo – lagan je i opušten. A ako neka od slavnih dama zna da odabere dobar džemper to je upravo zanosna Selena. Glumica je primećena u najpopuparnijem džemperu na planeti dok je odlazila u svoju kancelariju u Rare Beauty u Los Anđelesu.

Selena je odabrala džemper Jadey brenda Reformation, veliki džemper od kašmira sa V izrezom koji takođe nosi i Tejlor Svift. Gomez je odabrala džemper u sivoj boji – mudar izbor jer su sivi džemperi s V-izrezom bili u velikoj meri u trendu ove zime.

Ako želite ovakav džemper, ne morate za njega da izvdvojite par stotina dolara. U prodaji se mmogu naći i mnogo povoljniji modeli. Ako vam se ne sviđa siva boja, tu su braon, crvena, zelena, krem… A budući da je bela boja u trendu ovog proleća, odličan izbor je i opušteni beli džemper s V izrezom koji možete nositi u svim prilikama. Odlično se kombinuje sa suknjama i pantalonama.

Monica Schipper/ Getty Images Entertainment