Odeća može da podmladi: Antiage pravila oblačenja Dženifer Lopez

by | maj 28, 2024
odeća koja podmlađuje, pravila oblačenja Dženifer Lopez

Htele mi to da priznamo ili ne: postoji odeća koja nas zaista podmlađuje. Da bismo savladale ovu disciplinu, učimo od najboljih: ovo su pravila oblačenja Džefiner Lopez

Ponekad nam se čini da se JLo nikada ne menja. Koliko god godina da ima, ona izgleda  besprekorno. U tome joj, ne malo, pomaže njen jedinstven način oblačenja – njena odeća podmlađuje.

Pravila oblačenja Dženifer Lopez: Odeća koja podmlađuje

Pravilo 1: Uvek istaknite najbolje

Jedno od glavnih pravila je da J.Lo tačno zna svoje prednosti i da ih aktivno ističe. Možda vam se njena odeća dopada, a možda i ne, ali sigurno priznajete da joj odlično stoji. Zbog toga je veoma važno objektivno proceniti sopstveni izgled, znati svoje prednosti i mane i pravilno ih naglasiti uz pomoć odeće i nakita.

Članak se nastavlja posle reklama

Pravilo 2: Naučite koje vam boje dobro stoje

Zvezda se često može videti u odeći različitih nijansi bež – od mlečne do peščano-zlatne. A sve zbog toga što Dženifer Lopez zna da ovaj ton savršeno odgovara njenoj toploj koži, čokoladnoj kosi i smeđim očima.

Pravilo 3: Nosite monohromatsku odeću

U bilo kojoj situaciji izaberite monohromatsku odeću. JLo često koristi ovo pravilo, a za to postoji nekoliko razloga. Prvo, takva odeća uvek izgleda luksuzno. Drugo, ne morate dugo razmišljati o kompatibilnosti nijansi. I treće, takve šeme, kada se pravilno koriste, pomažu da vizuelno produžite svoju visinu i učinite figuru vitkijom.

Članak se nastavlja posle reklama

Pravilo 4: Nosite veliki nakit

Nakit čini autit potpunim i zanimljivm.. Jedan od omiljenih komada nakita ove zvezde su zlatne minđuše. Veličina može varirati od slučaja do slučaja, ali retko menja ovaj oblik. Ovaj model savršeno pristaje obliku njenog lica, a zlatna boja, poput bež, ističe njen ton kože.

Članak se nastavlja posle reklama

Pravilo 5: Ne skrivajte svoju figuru

Ne samo da Dženifer Lopez redovno vežba u teretani i pazi na ishranu – ona je vlasnica savršenih trbušnjaka, što se definitivno ne može sakriti od javnosti. I, naravno, pevačica zna za ovo, pa aktivno naglašava svoju besprekornu figuru uz pomoć skraćenih topa i džempera.

Članak se nastavlja posle reklama

Pravilo 6: Naglasite svoje lice frizurom

Frizura je sastavni deo savršenog izgleda. Za svakodnevni život, slavna ličnost često bira punđu i glatko češljanu kosu. Tako se fokusira na linije lica, jagodice i oči. Pored toga, ova frizura uvek izgleda složeno i elegantno, posebno u kombinaciji sa minđušama.

Pravilo 7: Održavajte negovan izgled

Kosa, koža, nokti Dženifer Lopez uvek izgledaju besprekorno. Naravno, dostupni su joj najbolji stilisti i kozmetičari, ono što je zaista važno je redovnost. Dženifer Lopez se dobro brine o svom telu i ono reaguje sa zahvalnošću.

Članak se nastavlja posle reklama
Kewin Witer/GettyImages