Prolećni mantil Nikol Kidman je oličenje elegancije, a pritom vas čini mršavijom!

by | mart 4, 2024
prolećni mantil nikol kidman

Prolećni mantil Nikol Kidman je bezvremenski, elegantan i pritom izdužuje figuru, ističe struk. Nemojte oklevati da ponovite njen modni izbor!

Nikol Kidman je kraljica minimalizma i jasnih krojeva. Ona voli da njen autfit bude jednostavan. Odbacuje složene izbore odeće i odlučuje se za praktične komade koje može da nosi iznova i iznova.

A kada već govorimo o ponovnom nošenju, glumica je već tri puta ove godine viđena u istom modelu prolećnog mantila. Sivi mantil sa kaišem i reverima je savršeno elegantan izbor, a Nikol ga nosi još od prvih toplih dana januara. Mantil sa vezivanjem u struku je odličan izbor jer je klasičan, bezvremen i pritom vas čini vizuelno višom, a struk izraženijim.

Članak se nastavlja posle reklama

Zašto je prolećni mantil Nikol Kidman dobar modni izbor?

Kaput nalik bade-mantilu je model koji se prilagođava vašoj figuri i stanjuje je, a to nikada nije loše, zar ne? Neophodno je da ima prefinjene revere koji ističu dekolte, božne džepove koji ističu kukove i stanjuju struk i, naravno, kaiš u struku.

Stilizovanje kaputa sa kaišem je jednostavnije nego što mislite. Uparite svoj novi kaput inspirisan modnim izborom Nikol Kidman sa parom svojih omiljenih farmerki ili klasičnih pantalona, Mary Jane cipelama i najobičnijom basic belom majicom. A, ako idete u kancelariju, razmislite o bodiju, krojenoj suknji, prozirnim hulahopkama i štiklama. Za opuštene prilike, prolećni manitil Nikol Kidman čak možete da nosite na duks, patike i helanke, kako to često čini Hailey Bieber. Bez obzira na to kako ga nosite, laskavi kaiš će stegnuti vaš struk, dok će dugi porub izdužiti vašu figuru.

Članak se nastavlja posle reklama

 

John Philips/GettyImages