Bezvremenska Love Letters tašna iz Mone: Jedna kožna tašnica za 6 trendi izgleda!

by | 13 februara, 2024
najmodernija kožna tašna za proleće 2024.

Dan zaljubljenih dolazi i prolazi ali bezvremenska kožna Love Letters tašna iz Mone definitivno ostaje! Ovo je savršen stilski komad za proleće 2024. uz koji ste spremne za sve prilike

Ako se pitate kakva će to tašna biti najmodernija sezone SS24, pravila su već postavljena. Još uvek smo pod utiskog tihog luksuza i tragamo za onom jednom, bezvremenskom tašnom koja može da nam posluži za sve prilike.

Kada je u pitanju materijal, ne razmišljamo dvaput – naša omiljena tašna za proleće rađena je od prave, kvalitetne kože. Čvrsta je, sa jasnim ivicama, tako da predstavlja izjavu sa sebe. Kolorit je dobro promišljen da se lako uklapa: od nude nijansi ka klasičnim crnim i sivim uz mali dašak crvene koja osvežava. Zlatni dodaci su savršeni upliv old money i mob wife stila – čist dodir luksuza.

Pa gde da nađemo ovakvu, najmoderniju tašnu sezone? U Moni! Njena Love Letters kolekcija pravljena je za Dan zaljubljenih, ali tu je da ostane!

 

Kako nositi Love Letters tašnu iz Mone?

Kada je tašna bezvremenska, kao ova iz Mone, lako je je stilizovati! Mi vam predlažemo 6 trendi izgleda za proleće 2024.

Crna tašna za minimaliste – napravite savršen look kancelarijske sirene

Kada veći deo dana provodite u kancelariji ili na sastancima, ova crna tašna uneće dozu stila u vaš dan. Kancelarijske sirene osvajaju modnu scenu proleća 2024,  a ova tašna pomoći će vam da ovladate novim stilom.

Kombinacija 1: Pensil suknja, burdundi štikle, klasična košulja + crna Mona tašna

Kombinacija 2: Klasične pantalone, bela košulja, krem džemper + crna Mona tašna

najmodernija tašna crna boja

Cherry red kožna tašna za prave trendeseterke

Volite da izgledate moćno i da ostavljate utisak gde kod se pojavite, zato je vaš izbor cherry red – boja sezone 2024. Baš po ugledu na Chanel i Row, vi ćete svoju crvenu kožnu tašnu nositi u kombinacijama koje privlače pažnju.

Kombinacija 1: Kitten heals, majica sa otvorenim ramenima, mom farmerke, trenč + Cherry red Mona tašna

Kombinacija 2: Bela košulja, mini suknja, blejzer, sandal cipele + Cherry red Mona tašna

crvena kožna tašna mona, najmodernija tašna za proleće 2024

Siva kožna tašna za savršene street style kombinacije

Dakle, još od prošle sezone, siva je kraljica ulične mode i ima nameru da na ovom mestu ostane cele 2024. Omiljena boja žena iz Skandinavije, koje su nas oduševila kombinacijama na Nedelji mode u Kopengahenu, je savršeno svestrana, elegantna i lako se uklapa.

Kombinacija 1: Farmerke vioskog struka, predimenzionirani blejzer, kačket i omiljene Adidas Sambas + siva Mona tašna

Kombinacija 2: Krojene pantalone na pruge, bele patike, bela basic majica, prsluk + siva Mona tašna

siva tašna Mona, love letters

 

 

Dodaci, dodaci…

A, ako želite da izgledate zaista posebno luksuzno, Love Letters kolekcija obuhvata i prilagođene dodatke – stilizovane kožne kaiševe koji su idealni za prolećne kombinacije sa haljinama i praktične kožne novčanike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONA (@mona_official_page)

promo