Roze mokasine Blake Lively su luksuzan komad koji podiže svaki autfit

by | 15 septembra, 2023
Blake Lively, roze mokasine

 

Carrie Bradshaw je možda najpopularnija, ali sigurno ne i jedina žena oduševljena cipelama. Istina, Carriein stil je nama, uglavnom nedostupan. 400 dolara za cipele?! Ali, zato su roza mokasine Blake Lively itekako dostupne, a apsolutno su šik!

Mokasine su vrući trend i ove jeseni. Prošle godine nosili smo samo robusne i crne, ove godine nosimo sa raznim tipovima đona. Gucci je čak preporučio braon mokasine tankon đona sa zlatnim detaljima – kalsika koja reveriše na popularni old money trend. Ipak, ako više volite igre modom i odstupanja od klasičnog nude, bela i crna okvira – pink mokasine su idealna opcija. A model koji je nosila Blake Lively su najčistiji ‘Barbie’ stil koji možete zamisliti: bledo ružičaste, sjajne i sa belim đonom i šavovima. Čista desetka!

Roze  mokasine Blake Lively podižu ceo autfit

Drugačije i ne može sa Blake Lively – ona je stilska kraljica. Setite se samo ko je suverena vladarka svake Met Gale? Ona je ukombinovala ružičastu Chanel suknju sa printom i kardigan koji krojem asocira na klasičan kostim popularnog modnog bredna. I iako je kombinovala prilično klasične komade, uspela je da dobije trendi kombinaciju koja je razigrana, damska i nipošto dosadna!

Šta to roze mokasine čini toliko svestranim?

Pre svega – model. Njih možete da nosite na kratke suknje, ali i one duge, na uske, ali i cigovane. Takođe, odlično se slažu uz farmerke, a možete da ih nosite i na pantalone klasičnog kroja. Ženski kostim izgleda dobro uz mokasine, baš koliko i šorts od štofa. Da li je potreban još neki predlog?

Osim toga, esktremno je popularna opcija uparivanje mokasina sa belim čarapama. Ulični stil ostavio nam je hiljade primera i potvrđuju da izgledaju spektakularno sa svim vrstama odeće, od šortsa i minica do haljina.

Blake Lively u mokasinama kao modna inspiracija

Ukoliko su pink mokasine suviše nežne ili suviše barbie za vas, evo koje modele Blake Lively šeta ove jeseni:

Tihi luksuz

Lak sa resicama

 

Arturo Holmes/istock/gettyimages