Salma Hajek u kožnoj crvenoj haljini: Najmoderniji jesenji stajling

by | septembar 20, 2023
Salma Hajek u kožnoj crvenoj haljini: Najmoderniji jesenji stajling; portret Salme Hajek

Crvena je jedna od boja koje će biti u trendu ove jeseni, a Salma Hajek u kožnoj crvenoj haljini oduzima dah. Ovako se dočekuje jesen 2023.

Salma Hajek nam je upravo održala masterklas o tome kako nositi najmoderniju boju sezone. A i koža je u trendu ove jeseni – haljine, suknje, jakne, pantalone…

Salma Hajek u kožnoj crvenoj haljini: Dama sa stilom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Članak se nastavlja posle reklama

Da li postoji žena kojoj vatrena crvena boja tako odbro stoji kao Salmi Hajek? Midi kožna crvena haljina je najnoviji stajling koji nas je ostavio bez daha. A još se nismo oporavili od njenog crvenog kupaćeg kostima. Kožna crvena haljina, golih ramena deluje tako seksi i moćno. Sa ovakvim stajlingom ne možete proći nezapaženo.

Tokom vikenda, glumica je podelila seriju fotografija nakon što je prisustvovala večeri povodom 10. godišnjice Keringa u Parizu. Pozivajući se na najmoderniju boju sezone, Hajekova jarko crvena kožna haljina Alexander McQueen imala je siluetu pripijene forme, preklopljeni izrez otvorenih ramena i dužinu do sredine listova. Ona je uparila seksi haljinu sa usklađenim crvenim minđušama (takođe iz iste modne kuće) uz nekoliko srebrnih prstenova. A glamurozni stajling zaokružila je sjajnim srebrnim štiklama Jennifer Chamandi.

Raskošna crna kosa podignuta u punđu, istaknute trepavice i ružičasto-ljubičasti karmin upotpunili su savršen stajling kojem se nema šta dodati niti oduzeti.

Članak se nastavlja posle reklama

„♥Večera povodom 10. godišnjice Keringa @kering_official“, napisala je glumica u opisu posta. A ana snimku koji je podelila vidi se da je baš uživala u svakom momentu. Njena pozitivna energija je prosto zarazna.

Vatrena i ponosna Meksikanka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Članak se nastavlja posle reklama

Objava sa fotografijama na kojima blista u crvenoj kožnoj haljini, stigla je samo nekoiko dan pre pre nego što je Salma Hajek odala počast svojoj domovini Meksiku na njen Dan nezavisnosti. Hajek je u subotu objavila još jedan post na Instagramu koji sadrži kompilaciju fotografija i video snimaka na kojima istražuje Meksiko i peva zajedno sa članovima lokalnog benda.

„🇲🇽🇲🇽🇲🇽 Feliz Dia de la Independencia! 💚🤍♥️#VivaMexico! Happy Independence Day to #Mexico!“, napisala je prelepa glumica.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Frazer Harrison/Getty Images Entertainment