Kako da namestite šiške koje rastu?

by | septembar 20, 2023
Žena namešta šiške koje rastu

Šiške koje rastu su prava muka za sve nas. Njihova dužina ume da nam smeta u očima, a previše su kratke da bi ih vezali. Ipak, postoji nekoliko načina kako da ih stilizujete.

Kako da namestite šiške koje rastu?

Šiške su u trendu još od prolećne sezone i ne silaze sa trona već neko vreme. Međutim, kada se odlučimo da ošišamo šiške, često zaboravimo da će, kada nam dosade, posle nekog vremena početi da rastu. Ovaj proces je prilično komplikovan jer će stilizovanje vaše kose zahtevati posebnu pažnju i malo dodatnog truda. Međutim, uz ovih nekoliko stajlinga moći ćete da sakrijete svoje rastuće šiške.

Češljanje šiški na jednu stranu

Kada šiške ne stoje kako ste zamislili, možete ih začešljati na jednu stranu. Da biste to uradili, usmerite kosu na vrhu glave u izabranom pravcu. Na ovaj način ćete sprečiti da vam upadaju u oči, a vaša kosa će izgledati uredno.

Šiške koje rastu: Koristite ukosnice

Ukosnice su se ponovo vratile u modu. Ove godine, ukosnice bi trebalo da budu masivne i uočljive. Birajte ukosnice sa nakitom poput bisera ili sa metalnim odsjajem. One će svakako privući pažnju na način na kojji to želite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr)

Ispletite ih

Ako su šiške bar malo porasle, onda ih možete sakriti u ispletenoj kosi. Ovde postoje različite varijacija frizura koje možete da isprobate. Možete ih uplesti s leva na desno ili obrnuto ili napraviti dve pletenice ka nazad.

Šiške koje rastu: Traka za glavu

Ako želite da napravite konjski rep, pletenicu ili punđu, gde će vam naravno šiške smetati, onda je traka za glavu dobra opcija. Ona će sakriti šiške, a vi ćete dobiti frizuru koju želite.

Razdeljak na dve strane

Ova metoda se može koristiti u svim fazama rasta šiški. Ukoliko prosto ne volite dugaške ravne šiške sa stranem možete ih malo uvrteti kako bi vaša frizura izgledala elegantnije.

Dakle, ne očajavajte. Šiške će vremenom izrasti, a dok se to ne dogodi, ovih nekoliko frizura će vas rešiti muka i dugog nameštanja kose.