Savršen stajling za Novu godinu: Nosi ga Eva Longorija

by | decembar 4, 2023
Savršen stajling za Novu godinu: Kreirala ga je Eva Longorija; Eva longorija u svečanoj haljini

Ako se spremate za doček imamo odličan predlog za vas. Pronašli smo savršen stajling za Novu godinu, a otkrila ga je Eva Longorija.

Za doček Nove godine možete nositi sve stvari sa šljokicama, srebro (koje je ove godine jako moderno među svim uzrastima) i prozirnu odeću – sve ono što ne nosite tokom godine. A prelepa Eva Longorija upravo se pojavila u savršenom prazničnom autfitu.

Savršen stajling za Novu godinu: Od modne ikone nismo ništa manje ni očekivali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Eva je u četvrtak prisustvovala 50. godišnjoj dodeli nagrada za žene u filmu u Holivudu, ponevši kući Kristalnu nagradu za doprinos. Izgledajući kao oličenje holivudskog glamura, glumica je obukla prozirni srebrni dvodelni komplet sa šljokicama.

Gornji deo je sa dugim rukavima koji prelaze preko prstiju i usklađen je sa midi suknjom visokog struka, ispod kolena. Glumica je blistavom autfitu dodala štikle na platformu u boji šampanjca i svetlucave dijamantske minđuše.

Eva je isfenirala ravno svoju prelepu, bujnu kosu i razdelila je po sredini. Odlučila se za smokey eyes, rumene obraze i super sjajne ružičaste usne.

Toliko jednostavno – a tako efektno. Ovo je stajling za prave dame koji će pobrati sve komplimente. Otmeno, elegantno i luksuzno.

Nije samo prelepa…

U novom intervjuu zaElle’s 2023 Women in Hollywood, glumica je otvoreno govorila o svom aktivizmu i socijalnoj pravdi. „Postoje stvari koje su mnogo važnije od blagajne i gledalaca“, rekla je ona za prestižni magazin. „Ženska prava su veoma važna.“ Dodajući: „Urušavanje ljudskih prava, sistema zdravstvene zaštite, sistema obrazovanja. Zabrana knjiga. To su veoma opasne stvari o kojima treba pričati, gledati, glasati i za njih se zalagati. Dakle, to nije „Oooh, da li da to uradim?“ Moram to da uradim. O tome se ne može pregovarati. Nikada ne razmišljam: „Otuđiću pola publike“ ili „Izgubiću neke Twitter fanove.“ To mi nije važno ako spašavam demokratiju.“ Izjavila je Eva Longorija.

Emma McIntyre/ Getty Images Entertainment