Salma Hajek proslavila je rođendan u izazovnom crvenom bikiniju

by | 4 septembra, 2023
Selma Hajek proslavila rođendan u izazovnom crvenom bikiniju

Salma Hajek proslavila je rođendan u vatreno crvenom izazovnom bikiniju. I prvi zaključak je – ona ne stari! I teško je poverovati da je stvarno napunila 57. godina.

Ako nije na crvenom tepihu gde promoviše novi projekat, velike su šanse da se Salma Hajek negde šepuri u fantastičnom kupaćem kostimu. A kada joj je rođendan, udvostručite te šanse.

Salma Hajek proslavila je rođendan: Ko bi rekao da ima 57 godina

Salma je u subotu proslavila svoj 57. rođendan u izazovnom crvenom bikiniju. Za ono što je izgledalo kao improvizovano rođendansko fotografisanje na plaži, Hajek je nosila grimizni dvodelni kupaći. I gornji i donji deo bikinija, na rubovima je ukrašen belim vezom, a krajevi bretela ukrašeni su perlama.

Salma Hajek još više je povećala faktor glamuroznosti tako što je odabrale zlatne avijatičarske naočare za sunce i šešir u fedora stilu koji je savršeno držao njene dugačke talase na mestu dok se brčkala u vodi.

“Tako sam srećan što sam živa i duboko sam zahvalan za sve blagoslove!!!! 🎂 Moja voljena porodica, moji dragoceni prijatelji, moje zdravlje, moj rad koji me održava, moj tim koji osnažuje, moj odnos sa životinjama i prirodom , i ljubav svih mojih vernih fanova”, napisala je u opisu fotografija u crvenom kupaćem kostimu, dodajući: “Srećan mi 57. rođendan!!!”

Crvena je definitivno njena boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

I prethodni rođendan glumica je proslavila na sličan način. U ovo vreme prošle godine, Salma Hajek proslavila je 56. rođendan u još jednom vatrenom bikiniju. Za velikih 56, glumica je nosila dvodelni kupaći kostim –  crveni gornji s dubokim korpama i plitki donji deo dok je plesala uz pesmu Stivija Vondera “Srećan rođendan”. I krstarila gliserom u neotkrivenom raju. Dopunila je svoj stajling zelenim reflektujućim naočarima za sunce i slamnatim šeširom u ruci. Salma je toliko vedra, prepuna zarazne energije i volje za životom. Vrhunski profesionalac koji zna kako da se opusti i uživa.

Theo Wargo/Getty Images Entertainment